reklama
 
ohodnotit

Eddie a Cruiseři

Eddie and the Cruisers

Další název:
Eddie a Cruisers
Rok:
1983
Délka:
95 minut
„Zpěvák rock'n'rollové s jediným hitovým albem kapely záhadně umírá při autonehodě. Po letech začíná pátrání.“

Celkové hodnocení filmu Eddie a Cruiseři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2008
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ekki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20695minih20695Teď ne, miláčku! (1986) 
n
minih68227minih68227Dny lásky (1954) 
Giorni d'amore n
minih24686minih24686Sobota (1944) 
n
minih8320minih8320Hledá se Max (1995) [TV film] 
Max Is Missing n
minih52367minih52367Den muže mimo zákon (1959) 
Day of the Outlaw n
minih18928minih18928Skleněný dům (1981) 
n
minih24974minih24974The Postman - Posel budoucnosti (1997) 
The Postman n
minih7833minih7833Gangsterova milenka (1975) 
La pupa del gangster n
minih49897minih49897Plán B (2001) 
Plan B n
minih41766minih41766Rychlý pruh (1999) 
Random Acts of Violence n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Eddie a Cruiseři 2 (1989)

 Eddie a Cruiseři 2 (1989)
Eddie a Cruiseři 2 n
Eddie and the Cruisers II: Eddie Lives!
Žánr: drama / muzikál
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Jean-Claude Lord

(pokračování)

Hodnocení filmu

63.3 % (9)
5   - Agostino
10 - oulisna
6   - rosta12
10 - Hannah98
7   - 10kacka10
3   - Status
5   - Pefto
7   - ekki
4   - ivetkaa777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.259/0.225