reklama
 
ohodnotit

Earthy Delights

The Garden of Earthly Delights

Rok:
1981
Délka:
3 minut

Celkové hodnocení filmu Earthy Delights

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9960minih9960Karate Kid (1984) 
The Karate Kid n
minih38610minih38610Paris a Helena (1956) 
Helen Of Troy n
minih18333minih18333Podvod (1952) 
Inganno n
minih4639minih4639Brewsterovy milióny (1985) 
Brewster's Millions n
minih27251minih27251Šest pohřbů a jedna svatba (1998) 
Very Bad Things n
minih42352minih42352Psycho IV: Začátek (1990) [TV film] 
Psycho IV: The Beginning n
minih43443minih43443Dallas 362 (2003) 
Dallas 362 n
minih32315minih32315Elvis - That´s The Way It Is (special edition) (1970) 
Elvis - That´s The Way It Is (special edition) n
minih32253minih32253Callas Maria - La Divina (1987) [TV film] 
Maria Callas: La Divina - A Portrait n
minih37295minih37295Peklo (2003) 
In Hell n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.7 %
4   - Agostino
1   - 10kacka10
8   - opl
2   - Status
7   - jjano
3   - Pefto
7   - ivetkaa777

TV Program

ČT1 - Z Divadélka pod věží

14:00 - 15:00

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Maroko

14:30 - 15:25

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:35 - 15:35

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148373
Osobností: 627573
Fotografií: 565687
Plakátů: 268255
Obsahů a biografií: 136194

Poslední komentáře

Slovutný detektiv Holmes (1984) ...

Anime detektiv

Slovutný detektiv Holmes
Dějově je to typický   západní seriál, jenom   animace je japonská. Dějově   to však je druhá liga kde se   v každém díle odvíjí v   podstatě stejný příběh   podle šablony.

Autor: radegaster

Timon a Pumbaa (1995) [TV seriál...

Roštáci

Timon a Pumbaa
Hakuna Matatááááá :D   Animáci pro celou   rodinu.Solidní dvojka ze   "Lvího krále" u kterých se   člověk od serdce zasměje.

Autor: radegaster | Hodnocení: 6 / 10

Policejní akademie 7: Moskevská ...

Policejní akademie 7: Moskevská mise
Velice, velice slabé   pokračování. Vlastně ani   ne slabé, jako naprosto a   úplně zbytečná blbina.   Pár útržků jsem zahlédl,   možná to i více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Jako malý se mi film líbil,   postupem času na to koukám   trochu jinak. Ovšem i tak se   jedná o klasiku z 80. let.   Jednoduchý děj, efekty jsou   přiměřené době   natočení.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Křtiny (1981)

Křtiny
Tuhle výbornou komedii jsem   viděl už nesčetněkrát ale   teprve tuto neděli si všiml   takové maličkosti - všimli   jste si kolik je v komedii více >

Autor: NagyMaros

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.11/0.07