reklama
 
ohodnotit

Earthy Delights

The Garden of Earthly Delights

Rok:
1981
Délka:
3 minut

Celkové hodnocení filmu Earthy Delights

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25091minih25091Ronin (1998) 
Ronin n
minih43505minih43505Bad Channels (1992) [Video] 
Bad Channels n
minih9048minih9048I Don't Like Mondays (2006) [TV film] 
n
minih11778minih11778Mafiáni (1990) 
Goodfellas n
minih56650minih56650Cesty lásky (2002) [TV seriál] 
Las vías del amor n
minih53618minih53618Generál (2007) 
Generál n
minih12872minih12872Mortal Kombat (1995) 
Mortal Kombat n
minih56745minih56745A housle přestaly hrát (1988) 
I skrzypce przestaly grac / And the Violins Stopped Playing n
minih24491minih24491Zaostřit, prosím! (1956) 
n
minih9871minih9871Kam orli nelétají (1968) 
Where Eagles Dare n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.7 %
4   - Agostino
1   - 10kacka10
8   - opl
7   - jjano
2   - Status
3   - Pefto
7   - ivetkaa777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146303
Osobností: 621408
Fotografií: 550725
Plakátů: 262338
Obsahů a biografií: 134154

Poslední komentáře

Hindenburg (2011) [TV film]

Hindenburg
Film o jedné z variant zkázy   vzducholodě Hindenburg. V   sedmdesátých létech se   točilo hodně   katastrofických filmů.   Tenhle je jeden z nich a   nepatří do úplné špičky.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Bod zlomu (1991)

Bod zlomu
Byl jsem v té době štíhlej   a krásnej mladej hošík,   když jsem na tom byl v kině.   Dnes jsem zestárnul a   přibral a i ta krása se   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Boj o těžkou vodu (2015) [TV min...

Boj o těžkou vodu
Tak jak dopadla tahle TV   minisérie od země kde je   krásná příroda a   chladnějc jak u nás? Norsko   se toho zhostilo se ctí a   zpracovává více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Muž který měl zemřít (2008)

Muž který měl zemřít
Dobrý příběh, který byl   dost hrozně natočen. Těžko   uvěřitelný hlavní hrdina,   který už má nejlepší   časy dávno za sebou.   Některé scény jsou dost s k   smíchu.

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

The Circle (2017)

The Circle
Film o tom co nás čeká a   nemine. Na první pohled   úžasná firma, kde je vše   super je ve skutečnosti   obludná organizace, která   pomalu více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.163/0.125