reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu E! Rank

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.3.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2007
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.9.2015
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.11.2007
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2007
krovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hanz98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2009
eMbEcko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9987minih9987Karel Kryl - Kdo jsem? (1993) 
n
minih20121minih20121Šarlatové písmeno (1995) 
The Scarlet Letter n
minih29888minih29888Štvanec (2003) 
The Hunted n
minih17975minih17975Rolničky, kam se podíváš (1996) 
Jingle All the Way n
minih22127minih22127Vášnivý polibek (1994) 
Vášnivý bozk n
minih28144minih28144102 dalmatinů (2000) 
102 Dalmatians n
minih44814minih44814Malá vada na kráse (2005) 
Her Minor Thing n
minih5058minih5058Cesta kolem světa za 80 dní (1956) 
Around the World in Eighty Days n
minih42147minih42147Originální pražský synkopický orchestr (1991) [TV film] 
n
minih29889minih29889Město duchů (2002) 
City of Ghosts n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.7 %
6   - pepe15
6   - Rendys
4   - Area
10 - michaela11
7   - Raptor150
10 - mary.charl
6   - blackpoint
3   - dr.obek
1   - kieferr
8   - tatakarel
4   - krovak
3   - Status
8   - hanz98
9   - eMbEcko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606597
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.231/0.209