ohodnotit

E=Mc2

Další název:
Wavelength
Rok:
1996
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu E=Mc2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Salvetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33956minih33956Fanfán Tulipán (2003) 
Fanfan la Tulipe n
minih26309minih26309Z českých mlýnů (1929) 
n
minih60816minih60816Blesk (2006) [TV film] 
Lightspeed n
minih49990minih49990Zorro: Meč a růže (2007) [TV seriál] 
Zorro: La espada y la rosa n
minih30188minih30188Brutální Nikita (1997) [TV seriál] 
La Femme Nikita n
minih25024minih25024Austin Powers: Špión, který mě vojel (1999) 
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me n
minih50485minih50485Sluníčko na houpačce (1981) [TV film] 
Sluníčko na houpačce n
minih26745minih26745Bohouš (1968) [TV film] 
n
minih27634minih27634Mission: Impossible II (2000) 
Mission: Impossible II n
minih25764minih25764Švábi (1996) 
Joe's Apartment n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (10)
4   - Agostino
8   - satyr
10 - 10kacka10
7   - Alfonc
7   - opl
5   - Status
4   - jjano
5   - Pefto
6   - ivetkaa777
4   - Salvetr

TV Program

ČT1 - Jak se zranit ve službě (1978)...

16:40 - 18:00

44 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Lvi - špionáž v brlohu

16:55 - 17:50

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Jak se krotí krokodýli (2006)

15:30 - 17:45

114 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Mezi supy (1964)

16:45 - 18:55

39 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166916
Osobností: 662223
Fotografií: 652276
Plakátů: 313657
Obsahů a biografií: 153880

Poslední komentáře

Státní tajemství (2019)

PROCESOR!

Státní tajemství
Demokracie je vážně   skvělá, jenom nesmíš být   proti ní… Za mě   průměrný snímek, který   neodhaluje nic nového. Mohlo   se z toho udělat větší   drama.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Co s láskou (2014) [2k digital]

Co s láskou
Šlapalo to na osmičku, a   ještě přesně v den, kdy   jsem měla náladu na romanci   a posledních dvacet minut už   jsem kousala a ten vrchol, no více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Vládci chaosu (2018)

PROCESOR!

Vládci chaosu
Všichni jste pozéři! Tak   když sem snímek viděl   nedalo mi to abych si něco o   kapele nevyhledal, protože   poza, že všichni kdo   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Jak se zranit ve službě (1978) [...

Klasická slátanina té doby.

Jak se zranit ve službě
Bez nápadu. Konverzačka bez   chytrých vět je odsouzena ke   klišoidismu. Zase na druhou   stranu je to docela autecké   okénko do konce více >

Autor: GeeZeR | Hodnocení: 4 / 10

Zločin na poště (1980) [TV hra]

Zločin na poště
Velmi zdařilá inscenace   jedné z "kapsových" povídek   Karla Čapka v režii   Jaroslava Dudka. Pozitivem je,   že většina je natočená   mimo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.166/0.152