ohodnotit

E'caduta una donna

Žánr:
Země:
Rok:
1941
Délka:
72 minut

Celkové hodnocení filmu E'caduta una donna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.11.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29482minih29482A.I.: Umělá inteligence (2001) 
A.I.: Artificial Intelligence n
minih46437minih46437El paso (2009) 
El paso n
minih7336minih7336Elvis Presley - Elvis ´56 (1987) [TV film] 
Elvis ´56 n
minih2790minih2790Alfréde, Alfréde (1974) 
Alfredo, Alfredo n
minih8598minih8598Hotel Modrá hvězda (1941) 
Hotel Modrá hvězda n
minih45685minih45685Ďábel spadl z nebe (1972) 
Cayó de la gloria el diablo n
minih51045minih51045Dallas mezi námi (2005) 
Dallas Pashamende n
minih34503minih34503Tělo na tělo (2002) 
Ballistic: Ecks vs. Sever n
minih9305minih9305Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách (1974) 
Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách n
minih38727minih38727Abrahámovo údolí (1993) 
Vale Abraao n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 % (7)
5   - Agostino
5   - Bogy
10 - 10kacka10
3   - opl
2   - Status
3   - Pefto
3   - ivetkaa777

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:20 - 16:00

36 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné stroje

15:50 - 16:35

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:10 - 16:00

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

15:30 - 16:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165290
Osobností: 660004
Fotografií: 638327
Plakátů: 307433
Obsahů a biografií: 151508

Poslední komentáře

Fun Farm (2013) [TV seriál]

FUN FARM /2013-2015/

Fun Farm
SEZNAM   EPIZOD
---------------
01.   Mysterious Crack
02. Funny   Football Game
03. There's a   RAINBOW
04. COW gets MAD at   color RED více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.106/0.094