reklama
 
ohodnotit

Dynamit

Rok:
1989
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
1.8.1990
„Dramatické okolnosti nezákonného obchodu s dostihovými koňmi“

Celkové hodnocení filmu Dynamit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.7.2005
sarhod79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.4.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.7.2015
NARCIS34
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36699minih36699Troja (2004) 
Troy n
minih43319minih43319Loučím se, děvče (2004) [TV film] 
The Goodbye Girl n
minih7849minih7849Generál Custer (1968) 
Custer of the West n
minih8049minih8049Hamburger Hill (1987) 
Hamburger Hill n
minih40339minih40339Happy Feet (2006) 
Happy Feet n
minih42369minih42369Pomsta bratra (2003) 
I'll Sleep When I'm Dead n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih35938minih35938Proč pláčeš, břízo bílá (1991) [TV film] 
n
minih41818minih41818Strom pohádek: O chytré Marině (1988) [TV inscenace] 
Strom pohádek: O chytré Marině n
minih45524minih45524Moje žena a jiné katastrofy (2007) 
I Think I Love My Wife n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
7   - argenson
4   - curil
7   - jarda53
6   - hvezdyn
5   - Snura
8   - sarhod79
7   - zepo
7   - rosta12
10 - mary.charl
3   - erast
9   - NARCIS34
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147466
Osobností: 624995
Fotografií: 558421
Plakátů: 265338
Obsahů a biografií: 135303

Poslední komentáře

Jánošík. Pravdivá historie (2009...

Jánošík. Pravdivá historie
Dobová atmosféra byla   vystižena dobře, ale asi tak   všechno. Film je docela   historicky nepřesný a   nudný. Aspoň ta poprava to   trochu zachránila.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 3 / 10

Timecop (1994)

Timecop
Tak není to špatný, jen ve   scéně, kdy z budoucnosti   jeden řediteluje v 1929 a   poslouchá walkmana, nejde mi   do hlavy, kde bral baterie :-)

Autor: Baronzo

Když přestali rodiče dávat (1986...

povídka "Kluk"

Když přestali rodiče dávat
"Podívej, Jeníčku, napadl   sníh!" - "To nám zase sůl   bude žrát Trabanta".   Vzpomínka na auto z   duroplastu hojně   rozšířené na našich více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Divošky (2013) [TV pořad]

Slabý

Divošky
Moc řečí, málo videí a   krátký. některé videa od   diváků jsou hrozný, nahý   zvířata ležící a vyjící   psi, to bych v životě   nenatočil natož dal do   televize

Autor: Musky80 | Hodnocení: 1 / 10

Oko dravce (2008)

Sci-fi nemusi byt sci-fi...

Oko dravce
To,co sa zdalo v r.2008 ako   sci-fi znie v r.2017 /ked som   videl film/ pomerne   realne.Nechcem spoilovat,tak   viac nepoviem.Scenar   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.818/0.727