ohodnotit

Dvojí život

Rok:
1939
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
25.8.1939

Celkové hodnocení filmu Dvojí život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.4% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2020
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.9.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2012
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2010
deuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16477minih16477Správná posádka (1983) 
The Right Stuff n
minih29594minih29594Cracker Jack (1993) 
Cracker Jack n
minih144280minih144280Zrcadlení (2015) 
The Looking Glass n
minih46058minih46058P2 (2007) 
P2 n
minih27552minih27552Anna a král (1999) 
Anna and the King n
minih34718minih34718Kocour (2003) 
The Cat in the Hat n
minih23485minih23485Zahradník z Argenteuil (1966) 
Le Jardinier d'Argenteuil n
minih60889minih60889Vznešenej život (2009) 
High Life n
minih38275minih38275Únosce (2001) 
Aime ton pére n
minih44943minih44943Strážci Dračí brány (2006) 
Lung fu moon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 % (9)
6   - curil
6   - clara.bow
6   - melakara
10 - dederon
7   - rosta12
9   - gyzmo
8   - skukum
7   - vecernice
8   - deuska
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307418
Obsahů a biografií: 151490

Poslední komentáře

Fun Farm (2013) [TV seriál]

FUN FARM /2013-2015/

Fun Farm
SEZNAM   EPIZOD
---------------
01.   Mysterious Crack
02. Funny   Football Game
03. There's a   RAINBOW
04. COW gets MAD at   color RED více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.315/0.296