reklama
 
ohodnotit

Dvojí život

Rok:
1939
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
25.8.1939

Celkové hodnocení filmu Dvojí život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.9.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2010
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2012
deuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67315minih67315Svět vody (1974) [TV inscenace] 
Svět vody n
minih7690minih7690Florián (1961) 
n
minih68633minih68633Králičí nora (2010) 
Rabbit Hole n
minih74004minih74004Dítě hvězdy (2007) [TV inscenace] 
Dítě hvězdy n
minih59022minih59022Odvážna hyena (1979) 
Xiao quan guai zhao n
minih42937minih42937O malíři Adamovi (2006) [TV inscenace] 
O malíři Adamovi n
minih106679minih106679Jesse Stone: Bludiště pochybností (2012) [TV film] 
Jesse Stone: Benefit of the Doubt n
minih31209minih31209Pokémon: Síla jednotlivce (2000) 
Pokémon: The Movie 2000 n
minih41263minih41263Hra osudu (2005) 
Match Point n
minih36979minih36979Dvě Angličanky a kontinent (1971) 
Les deux Anglaises et le continent n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
6   - curil
6   - clara.bow
10 - dederon
7   - rosta12
9   - gyzmo
7   - vecernice
8   - skukum
8   - deuska
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144333
Osobností: 615129
Fotografií: 539249
Plakátů: 258066
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.524/0.486