Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Dvojí nepřítel

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Filmy o špionech z dob   studené války, to je moje   parketa.Tento film je   zapotřebí pozorně sledovat   od začátku až do konce,   protože v jeho průběhu se   dozvíme, jak a hlavně proč   se německý občan stal   špionem mocného SSSR.
Je tady celkem dobré   herecké obsazení.Jenom se   přiznám, že mi tady Brendan   Hill připadal takový   strašně moc   starý.....nevím no.
A   co mě tu ještě zaujalo, tak   to bylo "auto" té   špionky.To zajímavé malé   vozítko mi připomínalo   skládací nákupní tašku   :-).
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Skvělé válečné drama   které mně osobně dosti   zaujalo strhující příběh   děj od začátku do konce   není zde hluché místo tak   ti co mají rady válečná   dramata tak si sedněte a   vydržte až do konce bezva   film
Lynette
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.7.2011
Slátanina do nebe volající....
Pro fanoušky válečných   scén doporučuji, válečné   flashbacky jsou to jediné, co   se opravdu povedlo, tím   myslím čistě bojové   scény, ne morálku ruských   vojáků k německému   obyvatelstvu. Neříkám, že   se neznásilňovalo, ale tohle   už bylo opravdu přitažené   za vlasy.. Pokud vím, Rusové   za toto své vojáky   stříleli, přímo na místě   a nejenom za to   znásilňování atd. Pan   režisér má evidentně   velké mezery v dějinách   2.sv. války a přespříliš   bujnou fantazii, která nemá   se skutečností nic   společného. Jeho   překombinovanému podivnému   příběhu jsem absolutně   nerozuměla a nedávalo to   prostě žádnou logiku, už   ten konec byl hrozný a   opravdu jsem se musela nahlas   zasmát tomu, jak ruská   oficírka nalákala   německého klučinu   ostříleného válkou na   kousek čokolády a   "unesla" ho na   ruském tanku..:-D   Samozřejmě, že on se nechal   "unést" dobrovolně   a bez odporu jak jinak, i   přesto, že chvíli předtím   dostal nakládačku od   ruských vojáků, kteří mu   rozpárali nožem ruku,   znásilnili jeho lásku a   před jeho očima ji   zastřelili.. Haha, pane   režisére Travisi, na   žádný jiný film od vás   už se nepodívám, neb můj   čas je příliš drahocenný   na to, abych se dívala na   takové debility. Mimochodem,   herecké výkony jsou horší   jak z ochotnického okresního   souboru. A to nemluvím o   hercích - opravdu   "sympaťáci" k   pohledání, obzvláště   hlavní postavy..:-/ No,   prostě propadák. Moje   hodnocení proto nemůže   překvapit - 2/10.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Hrabě Monte Christo (1980) [TV...

15:05 - 16:30

3 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:20 - 15:15

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

38 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani