reklama
 
ohodnotit

Dvojčata [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
65 minut
Premiéra v ČR:
24.12.1989
„Pohádka o dvou princeznách, podobných si jako vejce vejci, a přece tolik jiných.“

Celkové hodnocení filmu Dvojčata

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.8.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2012
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2012
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.8.2014
EvčaŠ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2015
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih68581minih68581Fanynka (1987) [TV inscenace] 
Fanynka n
minih71219minih71219Zřízenec pohřební služby (1975) 
L'ordinateur des pompes funèbres n
minih41925minih41925Tvrdý chleba (1990) [TV film] 
Tvrdý chleba n
minih67058minih67058Talentmania (2010) [TV pořad] 
Talentmania n
minih28845minih28845Kagemuša (1980) 
Kagemusha n
minih50050minih50050Twilight sága: Nový měsíc (2009) 
New Moon n
minih24765minih24765Tvář pod maskou (1970) 
Tvář pod maskou n
minih23774minih23774Země dešťového stromu (1957) 
Raintree County n
minih28226minih28226Vyhnání z ráje (2001) 
n
minih25081minih25081Němý Bobeš aneb český Tarzan (1997) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 % (7)
5   - curil
6   - melakara
7   - Persefonia
6   - kepsar
3   - motelij
7   - EvčaŠ
3   - vomil13

TV Program

ČT1 - Silnice (1972) [TV film]

14:15 - 15:05

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

13:55 - 14:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:15 - 15:10

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152351
Osobností: 636496
Fotografií: 578387
Plakátů: 275659
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.296/0.256