reklama
 
ohodnotit

Dvě věci pro život

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1973

Celkové hodnocení filmu Dvě věci pro život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.3.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.7.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2011
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57034minih57034Černá zmije III (1987) [TV seriál] 
Black Adder the Third n
minih66004minih66004Řezník (2006) 
The Tripper n
minih42697minih42697Jako kníže Rohan (1983) [TV inscenace] 
Jako kníže Rohan n
minih23953minih23953Zloděj z Bagdádu (1960) 
Il Ladro di Bagdad n
minih11752minih11752Maďarská rapsodie (1978) 
Magyar rapszódia n
minih46922minih46922Chytrák a dva společníci (1975) 
Un Genio, due compari, un pollo n
minih19511minih19511Spoutej mě! (1990) 
Atame! n
minih54410minih54410Král idiotů (2006) 
El rey de los huevones n
minih58173minih58173Poslední píseň (2010) 
The Last Song n
minih117551minih117551Pečovatel (2014) 
De Behandeling n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 %
4   - argenson
4   - curil
5   - hvezdyn
9   - dederon
6   - rosta12
5   - Pavelpi
5   - Xell

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539202
Plakátů: 258032
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.48/0.444