ohodnotit

Dvě věci pro život

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1973

Celkové hodnocení filmu Dvě věci pro život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.3.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.7.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2011
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21992minih21992V zajetí melodie (1967) 
Los Chicos con las chicas n
minih31002minih31002Co horšího se může stát? (2001) 
What's Worst That Could Happen? n
minih81654minih81654Láska je láska (2012) 
Láska je láska n
minih14262minih14262Něžní zmatkáři (1987) 
Zärtliche Chaoten n
minih46034minih46034Klub vyděračů (2007) 
Butterfly on a Wheel n
minih7778minih7778Běs (1972) 
Frenzy n
minih117834minih117834Okouzlující lhářka (2004) [TV film] 
Ein Goldfisch unter Haien n
minih7631minih7631Figurina (1987) 
The Mannequin n
minih80117minih80117Oddělen (2011) 
Detachment n
minih82841minih82841Příliš mnoho tajemství (2011) 
Wreckers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
4   - argenson
4   - curil
5   - hvezdyn
9   - dederon
6   - rosta12
5   - Pavelpi
5   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154165
Osobností: 639204
Fotografií: 586623
Plakátů: 278338
Obsahů a biografií: 141221

Poslední komentáře

Backstage (2018)

No já nevím ...

Backstage
to měl být pokus o co?   Přiblížit se americkým   tanečním filmům? Tak to   fakt nevyšlo. Ani herecky,   dějově a natož tanečně.   Některé více >

Autor: laratomb | Hodnocení: 4 / 10

Mars útočí! (1996)

Mars útočí!
Film je komedií, či spíše   parodií na různé sci-fi   filmy s tématem invaze   mimozemské civilizace na   Zemi. Ač je to v podstatě   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Vánoční výlet (2013) [TV film]

Vánoční výlet
Prostinký televizní   romantické road movie   odehrávající v období   vánoc. Ohromný kýč po   všech stránkách a na všech   frontách. Naivní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Šťastný den (1995) [TV epizoda]

Šťastný den
Lola hned od rána telefonuje   s Manuelem o začarovaném   domě. Adély je líto   Josého, ale Benedikta mu   stále nehodlá odpustit. Při   obědě více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Kajícník (1995) [TV epizoda]

Kajícník
José i Lola po ránu   absolvují nechtěnou   koupel.:) José pro své   chvástání, jak opět   získá Benediktu a Lola že   znovu vyrukovala s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.283