reklama
 
ohodnotit

Dvě věci pro život

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1973

Celkové hodnocení filmu Dvě věci pro život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.3.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.7.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2011
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7084minih7084Dva roky prázdnin (1974) [TV seriál] 
Deux ans de vacances n
minih102207minih102207Já, Frankenstein (2014) [2k digital] 
I, Frankenstein n
minih62467minih62467Den naruby (2009) 
Opposite Day n
minih113551minih113551Spravedlivý (2011) 
Les robins des pauvres n
minih73028minih73028Nová Addamsova rodina (1998) [TV seriál] 
The New Addams Family n
minih65150minih65150Copacabana (2010) 
Copacabana n
minih18771minih18771Sherlock Holmes a náhrdelník smrti (1962) 
Sherlock Holmes und das Halsband des Todes n
minih46163minih46163Vysoká hra pro pravou dámu (1966) 
A Big Hand for the Little Lady n
minih23164minih23164Vzducholoď Zeppelin (1971) 
Zeppelin n
minih13267minih13267My tři a pes z Pětipes (1971) 
My tři a pes z Pětipes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 %
4   - argenson
4   - curil
5   - hvezdyn
9   - dederon
6   - rosta12
5   - Pavelpi
5   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147495
Osobností: 625150
Fotografií: 558494
Plakátů: 265428
Obsahů a biografií: 135324

Poslední komentáře

Vlak za vlakem (2007) [TV epizod...

Vlak za vlakem
Diváci poznají, jaké to je,   když osoby bydlí desítky   let u trati, slibuje se   nějaká náprava, nic se   nekoná a je ještě u soudu   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Self Control (2017) [TV epizoda]

Self Control
Dost drsný díl, zvláště   Fitzova práce s nožem. Ale   ona ani Jemma není   ořezávátko, jako už   několikrát dokázala a v   nožích se také více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Prci, prci, prcičky: Na táboře (...

Prci, prci, prcičky: Na táboře
Sice z původních herců tu   již nikdo moc není, ale i   tak je to povedené. Arielle   je moc krásná a sympatická,   "nový" Stiffler taky, zábava   dobrá, plus to má ještě   dobrou úroveň.

Autor: Ramilie | Hodnocení: 7 / 10

Prci, prci, prcičky: Nahá míle (...

Prci, prci, prcičky: Nahá míle
Tohle byl již slabší film,   ale za Jimova tátu musím   dát prostě 6 hvězdiček.   Já toho chlapa miluju! Jinak   to bylo spíše jen k   pousmání.

Autor: Ramilie | Hodnocení: 6 / 10

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2...

Prci, prci, prcičky 3: Svatba
Možná ještě o něco   lepší než díl druhý.   Svatba (samozřejmě po mnoha   komplikacích a pro hrdiny   nepříjemných momentů),   dopadla skvěle a více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.506/0.471