reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dvě Cecilky [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1970
Délka:
44 minut
„Jedna je zlomyslná a jen křičí, druhá je pracovitá a milá. Však on jim Krakonoš zamíchá osudy.“

Celkové hodnocení filmu Dvě Cecilky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2016
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2015
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2012
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.8.2012
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2013
Standas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32104minih32104Kytice z tisíce a jedné noci (1974) 
Il fiore delle mille e una notte n
minih69795minih69795Srdce královnino (1940) 
Das Herz der Königin n
minih47330minih47330Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Poklad z Agry (1983) [TV film] 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Sokrovišča Agry n
minih32742minih32742Jádro (2002) 
The Core n
minih4797minih4797Bumerang (1992) 
Boomerang n
minih30411minih30411Velká přestřelka (1966) 
La resa dei conti n
minih21216minih21216Touha Sherlocka Holmese (1971) 
Touha Sherlocka Holmese n
minih69740minih69740Dovolená po francouzsku (1978) 
Les bronzés n
minih51406minih51406Nahé násilí (1969) 
I ragazzi del massacro n
minih69048minih69048Škola princů (2010) [TV film] 
Škola princů n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - clara.bow
6   - Angelika28
7   - hvezdyn
8   - payo1555
7   - Kycky
10 - kepsar
10 - Miggi
8   - sebsen
8   - Standas

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

69 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141397
Osobností: 605755
Fotografií: 526196
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.655/0.634