reklama
 
ohodnotit

Dvě Cecilky [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1970
Délka:
44 minut
„Jedna je zlomyslná a jen křičí, druhá je pracovitá a milá. Však on jim Krakonoš zamíchá osudy.“

Celkové hodnocení filmu Dvě Cecilky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2016
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2015
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2012
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.8.2012
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2013
Standas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37360minih37360Xena (1995) [TV seriál] 
Xena: Warrior Princess n
minih29751minih29751Stroj času (2002) 
The Time Machine n
minih54681minih54681Velké naděje (1946) 
Great Expectations n
minih60776minih60776Billy - Dva klobouky (1974) 
Billy Two Hats n
minih33365minih33365Lovec (1980) 
The Hunter n
minih141582minih141582Octavia (1984) 
Octavia n
minih81726minih81726Reportéři ČT (2012) [TV cyklus] 
Reportéři ČT n
minih24570minih24570Všichni proti všem (1977) 
Všichni proti všem n
minih22698minih22698Vojna a mír (1956) 
War and Peace n
minih35823minih35823Město Bohů (2002) 
Cidade de Deus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - clara.bow
6   - Angelika28
7   - hvezdyn
8   - payo1555
7   - Kycky
10 - kepsar
10 - Miggi
8   - sebsen
8   - Standas

TV Program

ČT1 - Síť na bludičku (1983) [TV ins...

22:25 - 22:54

1 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - České zázraky: Legendární výbu...

22:15 - 22:40

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Aljaška v plamenech (1994)

22:05 - 00:10

21 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Prima - Davinci (2017) [TV pořad]

21:35 - 22:35

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144280
Osobností: 614998
Fotografií: 539028
Plakátů: 257984
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.253/0.22