reklama
 
ohodnotit

Dva tygři

Další název:
Two Tigers
Rok:
1966
Délka:
88 minut, 2450 metrů
Premiéra v ČR:
3.6.1966
„Česká detektivní komedie s Lubomírem Lipským v hlavní roli.“

Celkové hodnocení filmu Dva tygři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.1.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.2.2014
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.6.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.3.2012
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.11.2015
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2018
Jarda2206
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2017
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2018
Patrik581102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19211minih19211Smrtící bumerang (1988) 
Backfire n
minih72596minih72596Safari (2009) 
Safari n
minih11715minih11715M.A.S.H. (1970) 
MASH n
minih121409minih121409Trable na druhou (2004) 
Håkan Bråkan & Josef n
minih126127minih126127Daleko od hlučícího davu (2015) 
Far from the Madding Crowd n
minih19439minih19439Spalovač mrtvol (1968) 
n
minih49736minih49736Kód smrti (2008) [Video] 
Kill Switch n
minih51673minih51673Láska navzdory (2007) 
Uden for kærligheden n
minih60267minih60267Kluci jsou zpět (2009) 
The Boys Are Back n
minih17241minih17241Přednosta stanice (1941) 
Přednosta stanice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (16)
3   - argenson
6   - curil
4   - Pitryx
6   - Misantrop
3   - melakara
8   - satyr
7   - oulisna
3   - sakro
8   - nufik001
6   - rosta12
5   - POMAJZ
10 - Gremmie
6   - jirkadedek
7   - Jarda2206
6   - K882
6   - Patrik5811
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.271/0.23