reklama
 
ohodnotit

Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. [TV hra]

Další název:
Dva toho času v zeleném hledají dvě veselé nekuřačky
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
30 minut
„Televizní hra o tom, co může způsobit nevinný inzerát.“

Celkové hodnocení filmu Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.12.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.6.2010
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2013
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19435minih19435Spáči (1996) 
Sleepers n
minih53391minih53391Mapa zámořských objevů (1978) [TV inscenace] 
Mapa zámořských objevů n
minih56497minih56497Konec agenta č. 312 (1974) [TV inscenace] 
Konec agenta č. 312 n
minih41494minih41494Stopař duchů (2005) 
Chasing Ghosts n
minih10359minih10359Kočár do Vídně (1966) 
Kočár do Vídně n
minih138117minih138117Looney Tunes: Králíkův útěk (2015) [Video] 
Looney Tunes: Rabbit's Run n
minih64264minih64264Submarino (2010) 
Submarino n
minih36698minih36698Most osudu (2004) 
The Bridge Of San Luis Rey n
minih24851minih24851Zlatý člověk (1939) 
Zlatý člověk n
minih58688minih58688V obležení nepřítele (2005) [TV film] 
Alien Siege n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
6   - curil
4   - hvezdyn
9   - melakara
7   - satyr
5   - nick4
6   - Kycky
9   - oulisna
8   - kepsar
5   - jirkami
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.54/0.504