ohodnotit

Dva společníci

Infelici e contenti

Žánr:
Země:
Rok:
1992
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
11.11.1993

Celkové hodnocení filmu Dva společníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2008
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.6.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2011
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.12.2004
styx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2013
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
Mr.Craven
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2010
janesson9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50107minih50107Počátek (2010) 
Inception n
minih154154minih154154Symo & Rose (2013) [TV seriál] 
Symo & Rose n
minih31860minih31860Tajemství záhrobí (1992) [TV film] 
Grave Secrets: The Legacy of Hilltop Drive n
minih12872minih12872Mortal Kombat (1995) 
Mortal Kombat n
minih30723minih30723A-Team (1983) [TV seriál] 
The A-Team n
minih10233minih10233King Kong (1976) 
King Kong n
minih66880minih66880Megažralok vs. obří chobotnice (2009) [Video] 
Mega Shark vs Giant Octopus n
minih45797minih45797Liga spravedlivých (2001) [TV seriál] 
Justice league n
minih16338minih16338Poltergeist (1982) 
Poltergeist n
minih49270minih49270Vítejte v KLDR! (2009) [DIGIBETA] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (12)
7   - Langley
7   - AGAMEMNON
9   - rimeon
6   - R.RICKIE
5   - Kycky
1   - lebowski
10 - styx
8   - oulisna
5   - Rendys
6   - Alfonc
7   - Mr.Craven
7   - janesson9

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 06:00

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov (2000) [TV cyklus]

05:30 - 06:00

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:15 - 06:10

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:15 - 06:30

163 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.115/0.082