reklama
 
ohodnotit

Dva jeli spolu

Two Rode Together

Žánr:
Rok:
1960
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Dva jeli spolu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2011
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2015
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2009
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73507minih73507Jen pro zamilované (2010) 
For Lovers Only n
minih107885minih107885Karsten a Petra - nejlepší kamarádi (2012) 
Karsten og Petra blir bestevenner n
minih36661minih36661Pravidla vášně (2002) 
The Rules of Attraction n
minih49399minih49399Mám dvě mámy a dva táty (1968) 
Imam dvije mame i dva tate n
minih88647minih88647Pekelný tábor (1986) 
Opposing Force n
minih27889minih27889Johanka z Arku (1999) 
The Messenger: The Story of Joan of Arc n
minih79303minih79303Neznámý příchozí (2000) 
Pilgrim n
minih41424minih41424Zavaleni (2006) [TV film] 
Caved In n
minih80909minih80909Kletba z temnot (2011) 
The Possession n
minih2345minih23451969 (1988) 
1969 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 % (7)
9   - curil
8   - clara.bow
6   - hvezdyn
7   - rosta12
9   - kapelnik
8   - ceskytulak
8   - Olda58
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152393
Osobností: 636565
Fotografií: 578647
Plakátů: 275699
Obsahů a biografií: 139854

Poslední komentáře

Big Ben: Vídeňská krev (2007) [T...

Big Ben: Vídeňská krev
Z poslední 6. řady, tudíž   z dílů s Nadine je to asi   nejlepší díl. Konečně   pořádný a zajímavý   případ rafinované   chladnokrevné a   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda bez oběti (2007)...

Big Ben: Vražda bez oběti
Tento díl mě vůbec nebavil,   strašná nuda při   vyšetřování a ani žádné   humorné dialogy. Už se tu   nešije do politiků ani do   církve jako více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Big Ben: Smrtící žárlivost (2006...

Big Ben: Smrtící žárlivost
Úvodní díl poslední 6.   řady Big Bena a bohužel i   nejhorší. Zvlášť proto,   že Sabrina byla odejita,   Nadine se jí ani zdaleka   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Big Ben: Vražda v klášteře (2005...

Big Ben: Vražda v klášteře
Tento díl je zajímavý   především netradičním   prostředím ženského   kláštera, kde jedna z   řádových sester záhadně   umírá na otravu. Závěr více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda ve zpovědnici (2...

Big Ben: Vražda ve zpovědnici
Tak už i na státního   tajemníka von Glucka nakonec   došlo a ďábel (dle jeho   způsobu života kdo jiný) si   ho povolal k sobě na   věčnost. A více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.336/0.294