reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dva do hry

Two Can Play That Game

Další název:
Dvaja na hru, Hra pro dva,
Rok:
2001
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Dva do hry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2008
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.6.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.11.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2011
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.7.2011
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
Mimi.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43406minih43406Sejmi eso (2007) 
Smokin' Aces n
minih40612minih40612Devět životů (2004) 
Unstoppable n
minih33984minih33984Temná zákoutí (2000) 
The Yards n
minih126228minih126228Poltergeist (2015) 
Poltergeist n
minih41784minih41784Dlouhý víkend (2005) 
The Long Weekend n
minih14395minih14395Noc ve Varennes (1982) 
La Nuit de Varennes / Il mondo nuovo n
minih2410minih24109 1/2 týdne (1985) 
Nine 1/2 Weeks n
minih48149minih48149Zeď tajemství / Tajemná zeď (2003) [TV film] 
Wall of Secrets n
minih42832minih42832Krutá rasa (2006) 
The Breed n
minih3641minih3641Barva granátového jablka (1969) 
Cvet granata n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53 %
5   - curil
6   - hledasenik
6   - Lienocka22
5   - Petak69
3   - luan66
6   - rosta12
6   - vampyer
1   - miroslav22
6   - yoogurt
9   - Mimi.

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130415

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1/0.971