Duben
ohodnotit

Dva a půl chlapa [TV seriál]

Two and a Half Men

Další název:
Dva a pol chlapa
Rok:
2003
Délka:
30 minut
„Nezávislému Charliemu nečekaně obrátí život naruby jeho bratr Alan a synovec Jake...“

Komentáře k filmu Dva a půl chlapa

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.4.2021
Tenhle sitcom je ďábelský   nejen pro svou brutální   formu humoru ale i v tom, že   vás od začatku nutí   přemýšlet, která že z   těch postav je víc na   zabití. Já osobně bych po   zralé úvaze provedl   nejspíš hromadný odstřel.   Musím se přiznat, že si na   tenhle typ humoru nepotrpím   ale přesto mě tahle naprosto   šílená parta parkrát   dostala. Jen ty poslední   série v nichž Charlie Sheena   vystřídal Ashton Kutcher mi   přišly už jen jako slabý   odvar.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.2.2011
Vlastně jsem to snad ani   nikdy přímo nesledoval, jen   občas kousky, ukázky - ale   některé hlášky - bomba!
Jen si dovolím reagovat   na některé jiné komentáře   - člověka, který honorář   prochlastá, profetuje, a kdo   ví, možná dělá bordel i   na place, nezbývá než   vyhodit. A ještě dostal   odstupné!
argenson
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Dva a půl. Na víc bodů to   nevidim. Asi nejsem správným   adresátem pro tenhle druh   humoru, horko těžko jsem   konzumoval Přátele, ale   tohle jde zcela mimo mě. A   že jako Charlie Sheen? A co   jako?
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2015
Přidávám se na stranu   fandů tohoto seriálu.   Spoustu hlášek si   vychutnávám po třetím   čtvrtém sledování. Každý   má svůj vkus a styl humoru,   který ho pobaví a pro mě je   tento sitcom mezi dalšími   jedničkou. Také samozřejmě   další, nebu du zdržovat s   vyjmenováním. No, jenom   jedna poznámka, Alana bych   zabil při první   příležitosti, ale v   seriálu přesně sedí   stejně jako matka Evelyn a   její uštěpačné poznámky.   Také nelze nezmínit   perfektní dabing Gustava   Bubníka a hlavně Josefa   Cardy.
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2011
Tento seriál patří k těm   zdařilejším, na který se   občas podívám. Není důvod   utíkat z práce,v seriálu se   v ději moc nestává, tak   když uvidím každý desátý   díl, tak je to pro autory   úspěšné...
PROCESOR
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Charlie je za vodou a tak jen   chlastá a klátí každou,   která se jen mihne kolem jeho   baráku. Kromě toho nasírá   svého bráchu, který u něj   bydlí i se svým synem a je   na opačném konci finanční   nezávislosti. Dále vytrvale   dokazuje matce svou oddanost a   poslušnost. O tom kdo je   skutečným pánem domu ví   nejlépe jeho hospodyně. Na   začátku 9. série Charliho   vystřídá internetový   miliardář a Alan musí   bojovat o své místo ve vile   znovu. Pár dílu jsem si na   něj musel zvykat, ale   nevadí, především proto,   že to táhne standardně   Alan. 10. série už je   slabší. Kdo čeká   nenáročnou zábavu a chce si   pustit něco ke kafču-dýlka   +- 20.min. určitě nebude   mít horší náladu, než to   dosrká.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.11.2017
čím se živí chodí do práce?
Nějak mi ušlo čím se   vlastně živí postavy z   tohodle chcechtacího   seriállu, kde se za každou   ptákovinou ozve   přednatočený křešovitý   smích. Seriál o tom, jak   jeden nehezký frajírek,   kerý za vého života   chlasatal fetval, nastouí do   seriálu kde se pžedvádí   pak se ozve po každé jeho   připitomělé odpovědi   smích chca chca, každých 10   vteřin smích, prostě   trapárna madein usa.   podopbného týpka bych chtěl   vidt dlat někde v továrně   nebo podniku tm by asi byl   smích na denním pořádku,   Ztrátaa času se dívat jak   nějaký rádoby hezounek   přefikne kdejakou naninku a   to je celý děj tohodle   stupidního seriálu.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Klasik Sheen
dokazuje svům um rozesmát   doslova za každé situace.   Jeho 1,5 hereckého kolegy   samozřejmě nezůstává   pozadu.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2010
NEJLEPSI SITCOM VSECH DOB!!!! :-)
Charlie Francis Harper (Sheen)   pro některé členy jeho   rodiny : úspěšný skladatel   reklamních znělek, pro   druhou část jeho rodiny   ,nechutný pisálek bez   talentu který přišel k   hromadě peněz. Užívá si   života plnými doušky,   vlastní nádherný dům na   pláži ,Jaguára (v první   sérii) Mercedes (v těch   dalších) Věčně popíjí   Skotskou,Bourbon,Vodku   ....vlastně všechno co mu   přijde pod ruku. Chodí do   Baru a balí kdejakou sukni   která se okolo mihne a když   se mu nezadaří zavolá si   často   "PROFESIONÁLKU"   Také má Rose která se na   něho pověsila po jediné   noci a neustále ho   pronásleduje. a svéráznou   hospodyni Bertu ze které má   strach ale zárověň je na   ní závislý . Zrovna má   doma jednu   "přítelkyni" když   mu zavolá jeho bratr Alan ,   podle Charlieho mastičkář a   to čím se živí je hovadina   ( ve skutečnosti je   Chiropraktik ) že ho jeho   žena vykopla a on ztrácí   vůli žít ,nemá kam jít a   zeptá se jestli by mohl pár   dní zůstat u bratra . Jeden   den potřebuje jeho matka   Judith dovolenou u své sestry   v Las Vegas, i když vůbec   nepracuje a živil ji Alan   před ,během , i po   manželství . Proto musí   Alan hlídat jejich syna Jakea   který přijde když je   Charlie po opici a neustále   ho otravuje s nějakými   otázkami a ,podle Charlieho   debilními radami (když je ti   potom špatně tak to nepij)   Do toho přijde jejich   ďábelská matka Evelyn   ,která neustále intrikuje a   jde ji hlavně o vlastní   prospěch . To Charlieho štve   protože dokud nebyl Jake u   Charlieho, nemusela tam chodit   ani ona. Alan nakonec zůstane   u Charlieho 8 let!!!! Jake   chodí k nim na víkendy a   Charlie si ho nakonec velmi   oblíbí . žijí společně   až do Charlieho smrti kdy   přichází na scénu Walden   Schmidt (v 9. sérii) Seriál   těmito díly ztratí a klesne   na slabý průměr, nebýt   Alana je to brak.Hodnotím jen   díly s Charliem čili 8   sérií. Je to skvělý   seriál kde možná ještě   lépe než Charlie Sheen hraje   Jon Cryer v roli Alana, když   sledujete herecké výkony   vidíte že Alan hraje   skvěle, zatímco Charlie   hraje sám sebe ,takže mu to   moc námahy nedá :-) ovšem   stačí aby ty dva seděli   vedle sebe na gauči a vedli   dialog a můžu se potrhat   ,viděl jsem každou sérii   snad 10x a nikdy neztratí na   své genialitě. Spousta   černého humoru ,který   miluju.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Můj nejoblíbenější sitcom   a myslím, že si to právem   zaslouží, protože má nejen   skvělé herce, ale take   střeštěné příběhy a   hlášky. Škoda, že už tam   Charlie Sheen nehraje. To   není ono. Umí člověka   rozesmát. Je to komediant.   Kvůli svým problémům   úplně zapomněl, jak je   dobrý herec a jaký má   talent.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Krásne to Malibu
Celkom podarený seriál.   Charlieho Sheena mám rád a   táto úloha mu veľmi sadla.   Predpokladám, že ju ani   nemusel nejak extra hrať,   žil ju. Seriál radím medzi   oddychové, nič náročné,   ale celkom sa i nasmejete.   Žiaden inteligentný humor,   ale na druhej strane, ani   žiaden vyložene sprostý ani   trápny, niekedy troška   čierny a surový, ale to   najmä vďaka ich podarenej   mame. No ten Charlie sa   namazať teda vedel. Dobrý je   i námet. No a ešte sa mi   páčilo obsadzovanie známych   hercov, či už hrali sami   seba, alebo niekoho iného   (viď. vynikajúcu časť s   Stevenom Tylerom alebo keď si   Charlie pozval starých   kamarátov - Stanton a spol.).   No a osobne považujem za   totálne bombovú dvojčasť,   keď vyšetrovali smrť   Evelynho nového manžela,   hneď v deň svadby. To bola   teda jazda. Z postáv mi bola   strašne sympatická, ale   málo sa vyskytujúca -   rozvozca pizze Gordon. No na   záver ešte musím   konštatovať, že je škoda,   že musel Charlie odísť,   myslím, že už to nebude   ono, ale rád sa nechám   prekvapiť. Komentár po   zhliadnutí všetkých ôsmich   sérií s Charliem.
BinLADIN
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.6.2010
Ten to seriál je skvěle   natočen a zahrán to co zde  
celé herecké   obsazení předvádí to nemá   chybu.Dobrá zábava je   zaručena.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2012
Asi nejvíc promiskuitní   herec celýho Holywoodu v   postavení,které mu šlo   vždycky   nejlépe--->komediant. Ty   sarkastický a ironický   poznámky jsou zábavný a   rozhodně tenhle seriál   splňuje to,co se od něj   očekávalo--->je to   prostě vtipný :)
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Nevím,jak bude seriál dál   pokračovat bez Charlieho   Sheena. Na německé televizi   jsem něco viděl s Ashtonem   Kutcherem.Přece jen Charlie   byl hodně svérázný   poživač života. Jeho   strkanice s bráchou jsou tak   vtipné,že se rád směju. Je   prostě prima sledovat, jak   Alana napálí a ten pak   brečí.Myslím, že je to   povedený sitcom.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2014
Parádní
sitcom,který ale utrpěl   odchodem Charlieho...Koukám   se i dál,ale už to není   úplně ono.Je zajímavé   sledovat vývoj Jaka a i to   jak se naopak vůbec nemění   Alan a je to stále stejná   vyžírka.Walden si mi víc   líbil,jako zarostlé   přerostlé dítě,než teď   jako těžký hezounek.Bertu   nemám rád pro její   vyčůranost.Nejradši jsem   měl Charlieho,i když ho taky   bylo dost:-)Za série s ním   8,potom 6,výsledně 7   hvězdiček:-)
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2010
Velmi dobrý seriál.Charlie   Sheen a Jon Gryer dávají   svými hereckými schopnostmi   seriálu vtipný náboj.Nelze   opomenout ani T.Jonese,který   ztvárnil syna Alana.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2011
Po filme z roku 1990 s názvom   MUŽI V PRÁCI další   výborný seriál s hercami   Charlie s Alanom, ktorý si s   Charliem zahral vo filme HOT   SHOTS.
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2014
První díly by si zasloužily   i 100%, ale poté to upadá a   střídavě oblačno. Tenhle   seriál alespoň první série   je opravdu vtipný a   sarkastický. Od tvůrců   slavných Přátel je toto   jako celek trochu slabší,   děj a místa nejsou tak   rozmanitá, ale třeba jak   sbalí alkoholičku apod. jsou   scénky jak ze života a   opravdu to srší humorem.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.7.2018
Je to fakt slabota. Asi mi   nejvíc vadí ten   předtočený smích. Stačí,   když si odkašle a už se   "smějí". Možná   to je pro amíky sranda, pro   mě stupidita.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2014
Two and a Half Men
8 Hviezdičiek dávam iba   sériam s Charliem ostatným s   Ashtonom by som dal menej ale   nechcem pokaziť hodnotenie   mojmu obľúbenému   seriálu.Charlie Sheen mi   proste príde neuveriteľne   vtipný.Bavím sa už len ked   ho vidím.Samozrejme aj Ashton   má svoje čaro ale jeho   sériam by som dal o hviezdu   menej.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Ze začátku jsem nemohl   tomuhle seriálu přijít na   chuť. Ale spostupem času se   na něj kouknu. Je to prostě   ze života.
movie-freak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.9.2014
V obrovském množství   sitcomů, které televizní   stanice nabízejí, jeden   opět trochu vyčnívá.   Vtipné, povedené situace.   Rád se občas kouknu, ale   nejsem skalní fanda.
100000052556420
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2019
Charlie je bohaty alkoholik a   suknickar s prumernym Iq.Jeho   zhyraly zivot ma dopad i na   jeho rodinu.Ma totiz jeste   synovce,matku a bratra.Krom   toho ma pokojskou ve svem   dome...S mamou a bratrem,ktery   zije se synovcem v jeho dome   se moc nemusi.Jeho mama bydli   kus od nej...
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.4.2011
Charlie Sheen je hovado...ale   tady to prostě válí.   Slyšela jsem, že ho ze   seriálu vykopli, ti asi   nemyslí hlavou. Seriál je...   no na to slovo ještě   nevymysleli. Asi něco jako   bomba nebo skvělý
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2015
skvely serial... legendarny   Charlie, no len skoda, ze tak   skoncil a dopadol,   pokracovanie serialu bez neho   bolo onicom.
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Luke
Perfektní seriál!!!Skvělej   Ch.Sheen !!! Hodně dobrej   seriál!!! Vždycky se   těším na další díl!!!   hodně dobré!!! Mě osobně   se tento styl humoru moc   líbí!!
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Neskutečně zábavný serial   plný hlášek, zábavy,   vtipů a holek. Vždy mě   dobře pobaví Charlie a Alan,   přímo skvělá dvojce.   Tenhle serial mám rád a   vždy ho sleduji v televizi,   když zrovna běží.   Doporučuji všem.
Markst
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Neviděl jsem nějak hodně   dílu,ale u každýho jsem se   hodně bavil,Charlie Sheen je   perfektní,tyhle role mu   vždycky sednou.
bušt
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Opravdu nevím co bych   seriálu Dva a půl chlapa   vytknula,protože je naprosto   bez chyb :) Úžasné   obsazení,úžasný scénář   prostě best,každý díl je   zábavný a já se směju od   začátku do konce :)
Panzerfaust
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.9.2011
...
Podla mojho vkusu najlepsi   komedialny sitkom. Na Alana   som si zo zaciatku trochu   nevedel zvyknut ale casom sa   to spravilo. Mne sa najviac   pacia Charlieho hlasky ktore   su zvycajne dost vtipne. Cely   serial je inspirovany z   charlieho osobneho zivota -   prostitutky, alkohol - stale s   tou flasou v ruke :)
Niektore casti ma nudili,   ine boli genialne. Nepacil sa   mi humor s jakom skor mi to   pripadalo ako keby nemali nic   vtipnejsie ako jakove prdy   atd, ale na druhej strane by   som vyzdvihol tie konverzacia   medzi charliem a jeho   frajerkami, prip. s rodinnymi   prislusnikmi. 10 bodov aj   napriek tomu ze tie posledne   casti bez sheena stoja za   .....
martin1410
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.2.2016
Dva a pul chlapa
Hodně dobry serial,Charly   Shan,to dobře zahral,bezněho   ten serial je sračka,cely   film byl jen o něm,tak proč   točily další díly bez   něho,jak tam přestal   hrat,tak neměly další dily   točit.
geojezek
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.4.2015
Dva a pul hvezdicky...
...no vlastne bych dal jednu.   Puritani porad melou o sexu,   nudne scenky   "okorenene" smichem   i pri prostem:   "Ahoj" a vyklepany   Charlie Sheen. Neni duvod to   nevypnout.
Leeslie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Poměrně vtipný seriál o   dvouch   chlápcích-bratrech,kteří   myslí jenom na to,jak   přefiknout nějakou   roštěnku...k tomu ten   nenažraný synek a další   zajímavý sitcom je na   světě.Ano,tenhle seriál   patří v americe mezi   nejsledovanější sitcomi   poslední doby a my by jsme ho   měli též docenit.Je to   vtipný,Charlie Sheen má   opravdu komediální talent a   první 3-4série jsou opravdu   vtipné,zajímavé a občas i   originální,ale 5.sérií to   všechno končí-začíná to   být už trochu   stereotypní,vtípky mačkané   z vody a to kouzlo pouze   nádechu sexu se už   vytratilo-teď už to je na   můj vkus až moc   drsné....divim se,že to   vůbec dávají v tenhle   vysílací čas.
Laila
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2010
supr serial,nektery dil je   sice slabsi(ale tak to   byva),vetsinou je to ale   super,perfektni hlasky dobrej   cernej humor,ale u vetsiny   dilu se dost pobavite:-)
Kubee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2010
Je to jeden z nejlepších   komediálních seriálů.   Nekonečná studnice hlášek   a absolutních situací. U   každého dílu se budete   smát.
markes13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.6.2009
Je to dobrý seriál jinak   super herci fakt super
Pepan_64
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2017
Prostě nej... sitcom!!!
Už jsem nějaké sitcomy   viděl a tenhle je pro mě   nejlepší. Člověk se nesmí   zabývat ptákovinama jako kdo   se čím živí a jestli   někdo chlastá nebo fetuje.   Jde o zábavu a já se bavím.   Je to teda spíše pro chlapy,   protože z většiny holek tam   dělají slepice, ale jak jsem   už psal výše, člověk to   nemůže brát vážně.   Dávám deset.
Tom69ass
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2015
no 1
Tento serial snad musi mít   snad každy rad,, je to   idealni odreagovani od od   našich životů a skvele   uvolnění od reality.. Kdo by   nechtel mi život jako   Harprovi a Walden.. Tento   serial je pro na první   místě,, a vždy se k nemu   rad vrátim a myslim, že ani   fakt jak cely serial skončil   (s velmi zajimavym, ale trochu   divným koncem) me nikdy   neomrzí.. Specialní uznání   patří
Angusi T.   Jonesovi za roli Jaka (hlavne   jeho vizáž v posledním   díle :D ) serialu dávam   10stars a 98% (- 2 za konec a   Sheenuv odchod ze serialu)
Jimbeam007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.6.2017
Podle mne...
...je potřeba seriál   hodnotit dvakrát a zřejmě   to pak zprůměrovat :) A to   jednou s Sheenem a podruhé s   Kutcherem.V prvním případě   za mne 10/10 a ve druhém   3/10.Za mne tedy suma sumárum   slabých 7/10.Hlášky jsou   často fakt nezapomenutelné.
Astarnim
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2013
Podle mě velice podařený   seriál. Každý díl mě   pobaví něčím jiným.   Dokonce i tehdy, kdy na díl   koukám znovu.
discoball.mind
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.8.2013
To se mam jako posrat s Nakeho Sheena ?!
Tohle me na celem serialu   nejvice štve.. Postava   Charlieho... Porad stejny   nesimpaticky hajz co se snazi   jako had zavrtat do divaka   svymi trapnymi vtipy...   Totálni nevtipnost a   zkaženost ! Fuj I cant see   this Anymore..
GNR
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2013
U mě jednoznačně nejlepší   seriál ,hlášky Charlieho   prostě nejlepší škoda že   už není v serialu ale jinak   bomba
Hadej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2009
Alkoholik, posera a malý   pažravec. Přidejte   nesnesitelnou matku, velkou   Bertu a navrch dejte do   každého dílu novou   krasavici a vznikne tohle.   Neznámý seriál, který se   objevil jen tak z ničeho nic   mě sráží do kolen každým   dílem. Ty hlášky, bože ty   hlášky. pro mě 100% ''Kdo   má rád prsíčka ?''
mishkyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.12.2014
CVOKARE TY UBOŽÁKU ZÁVISTIVEJ!!!
Tebe se nikdo neptá na tvůj   názor. Ty budeš ten co sedí   na korunĕ prdelí co? Tebe   hodnĕ sere, že dostal   odstupné viď? :-)Kluk si   vydĕlal peníze, tak si chce   užít.Tady jde o seriál, tak   do toho neser svoje rozumy o   výchovĕ!!!Seriál je   luxusní, díky za nĕj!!!
kimi2028
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2015
Dva a pol chlapa je   zaujímavý americkým   komediálnym seriálom, ktorý   má svoje čiaro so   smiešnými gagmi s kvalitným   personálnym obsadením. Mal   však skončiť už skôr,   lebo 2-3 posledné série   budú patriť už ku brakom.   Väčšina povôdných hercov   odstránená resp. hrať to   už nechcela.

Mne osobne sa páči   najviac postava Charlieho   Sheena, je to pomerne   zaujímavý vtipný,záletný,   sympatický chlapík, z   ktorého všetky ženy sú na   mäkko a do role alkoholika sa   hodí skutočne vzhľadom k   tomu, že na nakrúcania   chodil často naľoganý,   čiže nemusel nič hrať.

Alan (Jon Kryer)   je zase ulizaný chlapík,   ktorého nemali ženy až tak   radi a žijúci parazit v dome   svojho brata. Darí sa mu   dopĺňať.

So   žien sa mi páčila najviac   Rose, ktorá bola   sfanatizovaná s Charliem a   dokázala urobiť   neuveriteľne vtipné scény.
goliath
Hodnocení:
Přidáno: 21.2.2012
Super seriál
Jeden z mojich   najobľúbenejších serálov.   Charlie Sheenovi padla rola   ako uliata. Seriál pobaví   snaď každého a odporúčam   pozerať s orginálnym   dabingom. Môj rebríček   obľúbených filmov   .http://blog.horehron.sk/zauji   mavosti/top-10-filmov-ktore-mu   site-vidiet

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih21196minih21196Tora! Tora! Tora! (1970) 
Tora! Tora! Tora! n
minih103643minih103643Rozkoš (2013) 
Rozkoš n
minih41803minih41803Nevinný (1997) [TV hra] 
Nevinný n
minih24946minih24946Tajný agent Jack T. (1997) 
Fire Down Below n
minih13678minih13678Návštěvníci (1993) 
Les visiteurs n
minih27687minih27687Cesta z města (2000) 
Cesta z města n
minih36751minih36751Brouk (2002) 
Bug n
minih28401minih28401Agent v sukni (2000) 
Big Momma's House n
minih13205minih13205Muž z prvního století (1961) 
Muž z prvního století n
minih32761minih32761Liselotte von der Pfalz (1966) 
Liselotte von der Pfalz n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697752
Fotografií: 763812
Plakátů: 376390
Obsahů a biografií: 178214

Poslední komentáře

Jízda králů (1989) [TV inscenace...

Jízda králů
Jako rodáka z jižní Moravy   mě tady pár věcí   potěšilo, ale obecně vzato   si myslím, že tenhle   televizní kousek potěší   asi víc milovníky více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10