ohodnotit

Duševní slepota [TV film]

Hysterical Blindness

Rok:
2002
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Duševní slepota

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.9% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2010
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.2.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2017
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2008
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2009
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2010
jirina.legatova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2013
WOLF33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28687minih28687Formule! (2001) 
Driven n
minih7478minih7478Exploze (1992) 
Live Wire n
minih33189minih33189Najatý klaun (1980) [TV film] 
Najatý klaun n
minih33988minih33988Můj otec a ostatní muži (2003) [TV film] 
Můj otec a ostatní muži n
minih13249minih13249Muži při práci (1990) 
Men at Work n
minih74282minih74282Total Recall (2012) 
Total Recall n
minih51565minih51565Vraždící loutka (2008) [Video] 
Triloquist n
minih45612minih45612Noc patří nám (2007) 
We Own the Night n
minih27303minih27303Rosemary má děťátko (1968) 
Rosemary's Baby n
minih16315minih16315Policejní akademie 4: Občanská patrola (1987) 
Police Academy 4: Citizens on Patrol n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.9 % (16)
6   - curil
6   - mat.ilda
7   - Faye
6   - satyr
7   - Ondrej_pri
5   - fred.appl
2   - Andrejevna
7   - Petak69
6   - Faustka
7   - MysteryIll
7   - rosta12
7   - Area
5   - JanaOss
6   - Pulletka
7   - jirina.leg
8   - WOLF33
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.3/0.27