';
ohodnotit

Dům snů

A Home of Our Own

Další název:
Náš vlastní dům
Rok:
1993
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Dům snů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2009
Jarda1420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
diana.palascakova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2015
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51484minih51484Perutě pomsty (1943) 
Air Force n
minih37214minih37214Nanuk, člověk primitivní (1922) 
Nanook of the North n
minih15100minih15100Ostrov dr. Moreaua (1996) 
The Island of dr. Moreau n
minih109823minih109823Kolonie (2013) 
The Colony n
minih165075minih165075Tiché doteky (2019) 
Tiché doteky n
minih8567minih8567Hospoda ve Spessartu (1957) 
Das Wirtshaus im Spessart n
minih10213minih10213Kickboxer 3 - umění války (1992) 
Kickboxer 3: The Art of War n
minih98134minih98134La soldatessa alla visita militare (1977) 
La soldatessa alla visita militare n
minih34247minih34247Koyaanisqatsi (1983) [2k digital] 
Koyaanisqatsi n
minih35337minih35337Ženy od hluboké řeky (1981) 
Cannibal ferox n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 % (8)
5   - curil
8   - Bara.40
7   - vojtam
6   - Snura
9   - Jarda1420
6   - rosta12
8   - diana.pala
10 - POČÍTAČ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183577
Osobností: 688002
Fotografií: 735610
Plakátů: 354455
Obsahů a biografií: 168980

Poslední komentáře

Případ dvou sester (2019) [TV fi...

Případ dvou sester
A nedám si říct a nedám!   Zkusil jsem další díl   Případů, tentokrát dvou   sester. Je to špatný,   herecky hodně slabý, Karel   Dobrý více >

Autor: topipig | Hodnocení: 4 / 10

Není čas zemřít (2021)

Není čas zemřít
V pořadí dvacátápátá a s   Dnielem Craigem pátá a   poslední bondovka. Hlavní   melodii nazpívala Billie   Eilish, kterou moc rád nemám   (můj více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení