reklama
 
ohodnotit

Dům snů

A Home of Our Own

Další název:
Náš vlastní dům
Rok:
1993
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Dům snů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2009
Jarda1420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2015
diana.palascakova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48695minih48695Únos dítěte (1995) [TV film] 
A Child Is Missing n
minih28424minih28424Muž bez stínu (2000) 
Hollow Man n
minih18327minih18327Říše drog (1991) 
New Jack City n
minih10795minih10795Krev nevinných (1992) 
Innocent Blood n
minih40529minih40529Pan božský (2005) 
The Perfect Man n
minih53049minih53049Max a rváči (1971) 
Max et les ferrailleurs n
minih96779minih96779Mílový běh (2013) 
One Square Mile n
minih22822minih22822Vražda na Rio Grande (1993) 
River of Rage: The Taking of Maggie Keene n
minih18852minih18852Silnější než strach (1978) 
n
minih41913minih41913Willy Fog na cestě kolem světa (1981) [TV seriál] 
La Vuelta al mundo de Willy Fog n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 %
5   - curil
8   - Bara.40
7   - vojtam
6   - Snura
9   - Jarda1420
6   - rosta12
10 - POČÍTAČ
8   - diana.pala

TV Program

ČT1 - Rebelové (2001)

21:30 - 23:24

84 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Silkwoodová (1983)

22:00 - 00:10

54 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

21:35 - 22:55

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Nepoučitelní (2013)

22:00 - 00:10

54 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145759
Osobností: 619575
Fotografií: 545761
Plakátů: 260904
Obsahů a biografií: 133614

Poslední komentáře

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Policajt v Beverly Hills (1984)

Policajt v Beverly Hills
Ani už nevím, proč jsem   tolik let na ten film   nekoukal. Prostě Murphyho   klasika a možná vůbec   nejlepší jeho film.   Klasickej příběh, super   hlášky, slušná akce,   prostě paráda.

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.82/0.767