reklama
 
ohodnotit

Dům Boriů

La maison des Bories

Další název:
The House of the Bories
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
21.4.1972
„Romantickým milostným příběh z Provence podle stejnojmenného románu Simone Ratelové.“

Celkové hodnocení filmu Dům Boriů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47111minih47111Caesar a Kleopatra (1945) 
Caesar and Cleopatra n
minih27304minih27304Osudový kruh (1970) 
Le cercle rouge n
minih65067minih65067Giovannin otec (2008) 
Il papà di Giovanna n
minih4881minih4881Byt (1960) 
The Apartment n
minih29086minih29086Hadí ostrov (1987) 
Snake Island n
minih69899minih69899Barbar Conan (2011) 
Conan the Barbarian n
minih8196minih8196Herkules (1983) 
Hercules n
minih61857minih61857Podivní (2010) 
The Crazies n
minih37809minih37809Srdeční problémy (1981) 
Szivzür n
minih6216minih6216Diagnosa X (1933) 
Diagnosa X n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 % (5)
6   - curil
7   - Erkul
5   - jarda53
6   - Nasudr
8   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 06:00

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Osud č. A2026

05:30 - 05:59

28 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

3 minut již uběhlo
152 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:55 - 06:20

123 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151315
Osobností: 635440
Fotografií: 576005
Plakátů: 274083
Obsahů a biografií: 139142

Poslední komentáře

Equalizer (2014) [2k digital]

super

Equalizer
Zajímavě a napínavě   natočený akční film s   Danzelem

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

PROCESOR!

Jurský svět: Zánik říše
Tak je mi to líto, ale i   další díl nepřekoná mé   poslední hodnocení této   série o velkých   ještěrkách. Je to vždy   vlastně stejný. Celkem více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Martinův den (1984)

Martinův den
Vězeň na útěku beroucí si   jako rukojmí malého kluka,   mezi nimiž postupně vznikne   přátelský vztah. Snímek,   který svým námětem   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

The Foreigner (2017)

PROCESOR!

The Foreigner
Tak film rozhodně nenudí. A   i když tam jsou politický   tlaky z IRA, není tam toho   politikaření tolik, aby se v   tom nedalo vyznat. Můžeme více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Invaze (1980)

Nemá ho niekto stiahnutý ?

Invaze
Mne sa veľmi páčil, videl   som ho jediný raz presne v   tento pondelok ,pred 28 rokmi,   20.8.1990, na to,že bol   natočený za veľmi   více >

Autor: alvin | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.317/0.281