reklama
 
ohodnotit

Duello nella sila

Další název:
Duel of Fire
Země:
Rok:
1962
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Duello nella sila

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
79karlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
TARUNA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20066minih20066Sylvester a Tweety (1990) 
Sylvester And Tweety Classic Looney Tunes Cartoons n
minih11689minih11689Lupička (1987) 
Burglar n
minih50442minih50442Občan Havel přikuluje (2009) 
Občan Havel přikuluje n
minih66420minih66420Jedlová samota (2009) 
Tannöd n
minih48069minih48069Futurama: Milion a jedno chapadlo (2008) 
Futurama: The Beast with a Billion Backs n
minih52575minih52575Křižák v džínách (2006) 
Kruistocht in spijkerbroek n
minih8792minih8792Hřiště snů (1989) 
Field of Dreams n
minih61115minih61115Past na policajta / Hlavně se nevzdat (2002) [TV film] 
Balmain Boys n
minih30829minih30829Kněžna de Clèves (1960) 
La Princesse de Clèves n
minih57797minih57797Pouze pro zvané (2004) 
People n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 %
7   - satyr
5   - R.RICKIE
7   - rosta12
8   - Mr.Kluzo
9   - Brosis
7   - andík
5   - makiki
6   - jotino31
8   - 79karlos
5   - TARUNA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149213
Osobností: 630221
Fotografií: 569228
Plakátů: 270307
Obsahů a biografií: 137136

Poslední komentáře

Popelka (2015)

Popelka
Popelka. Tohle dějové   zpracování mi vůbec   nevadilo, ale naopak bylo   jedno z nejlepších. Přece   jen mi přišlo, že ten   základní děj hrál více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Eva tropí hlouposti (1939)

Eva tropí hlouposti
Tak já strhávám body za tu   debilní hudbu na začátku   filmu. Ta hraje aniž je to   zapotřebí. Jinak jde o   komediální zápletkovou   klasiku s výborným hereckým   obsazením.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Vévodkyně (2008)

Vévodkyně
Miluju historické filmy z   této doby. A tenhle mě   nezklamal. Nádherná   výprava, dobře zvolení   herci, skvělé téma.   Jediné, co mi chybělo více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (...

Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Na začátek: neviděla jsem   první díl. A kdybych   nevěděla o čem to asi tak   je, trvalo by mi hodnou část   filmu se zorientovat. První   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Carnage Park (2016)

Carnage Park
No s tím koncem si mohli dát   více práce, za to body   dolů. Ale jinak se mi to   hodně líbilo. Hluchota skoro   nebyla, i to gore sem tam   potěšilo mé oko, takže za   mne super podívaná.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.286/0.25