ohodnotit

Duello nella sila

Další název:
Duel of Fire
Země:
Rok:
1962
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Duello nella sila

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
79karlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
TARUNA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56699minih56699Cesta (1955) 
Doroga n
minih37259minih37259Dva z nás (1992) [TV inscenace] 
Dva z nás n
minih48489minih48489Strážci - Watchmen (2009) 
Watchmen n
minih59199minih59199Aféry (2010) [TV seriál] 
Aféry n
minih29766minih29766Battle Royale (2000) 
Batoru Rowaiaru n
minih7487minih7487Exterminator 2 (1984) 
Exterminator 2 n
minih35017minih35017Diskjockey (1980) 
Diskjockey n
minih42491minih42491Transylvania (2006) 
Transylvania n
minih4372minih4372Blues v Miami (1990) 
Miami Blues n
minih4613minih4613Bratři Marxové na moři (1931) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 % (10)
7   - satyr
5   - R.RICKIE
7   - rosta12
8   - Mr.Kluzo
9   - Brosis
7   - andík
5   - makiki
6   - jotino31
8   - 79karlos
5   - TARUNA

TV Program

ČT1 - Noc klavíristy (1976)

14:35 - 16:00

81 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Rwanda, země hor a kopců

15:10 - 16:05

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

15:55 - 16:57

1 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152915
Osobností: 637251
Fotografií: 582165
Plakátů: 276539
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

Rašín (2018) [TV film]

Rašín
Díky České televizi za   projekty, které seznamují   diváky s význačnými   osobnostmi českých dějin.   Právě zapomenuté osobnosti   jako Karel více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Poprvé (1990) [TV epizoda]

Poprvé
First time neboli Poprvé je   pro holky hodně důležité.   Pro chlapy je důležité   naposled i když o tom často   neví, že to naposled je.   Brenda je tu roztomilá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Mimo zákon (2005)

Mimo zákon
Nemám rád, když film je o   ničem, přesto kriminálky   mám rád, do Edison nemám   namířeno, kde policisté   kradou, střílí do hlavy a   umí si více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Přes kosti mrtvých (2017)

Přes kosti mrtvých
Rozvláčný snímek plný   atmosféry polského venkova.   Intenzivně jsem vnímal   personalizovaný konflikt,   který můžeme vnímat i v   dnešní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.301/0.262