NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Duello nella sila

Další název:
Duel of Fire
Země:
Rok:
1962
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Duello nella sila

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
79karlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
TARUNA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71851minih71851Kazatel zla (2010) 
Harjunpää ja pahan pappi n
minih14960minih14960On je má dívka (1987) 
He's My Girl n
minih27840minih27840Stíhači na start (1976) 
Aces High n
minih34907minih34907In America (2002) 
In America n
minih48281minih48281Kanadská noc (2008) [TV film] 
n
minih2713minih2713Akta X (1993) [TV seriál] 
The X Files n
minih28219minih28219T.M.A. (2009) 
Darkness n
minih72096minih72096Blázniví únosci (1999) 
Held Up n
minih32836minih32836Pokušení (2000) 
The Right Temptation n
minih49866minih49866Tvář za sklem (1992) [TV film] 
Tvář za sklem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 % (10)
7   - satyr
5   - R.RICKIE
7   - rosta12
8   - Mr.Kluzo
9   - Brosis
7   - andík
5   - makiki
6   - jotino31
8   - 79karlos
5   - TARUNA

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Co Čech, to chovatel

18:05 - 18:20

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:25 - 18:20

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

26 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177566
Osobností: 677880
Fotografií: 710185
Plakátů: 337763
Obsahů a biografií: 162221

Poslední komentáře

Duna (2021)

PROCESOR!

Duna
Za mě je to úplně   obyčejný film, který je   strašně rozvleklý a   téměř nic se tam neděje i   přes vražednou stopáž, a   to je ještě teprve více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2018)

PROCESOR!

Skryté zlo
Týpek, co hrál psychopata,   byl vybranej dobře. A bylo   vidět, že je zvyklý, že   jako boháč je absolutně   nedotknutelný a nemůže se   mu nic stát. Nějaký   napětí tam bylo a celkem to   ubíhalo.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2017)

PROCESOR!

Skryté zlo
Začátek byl perfektní, jako   z Pulp fiction. Jenomže pak   se tam přestal úplně   řešit děj a celé se to   cvrklo na dětskou říkanku.   Nevím, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Stáhni mě do pekla (2009)

PROCESOR!

Stáhni mě do pekla
Tak začátek, kde bylo   opravdu pár dobrých lekaček   až jsem nadskočil ze židle,   mi napovědělo, jakým   směrem se to bude ubírat. A   musím více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Výkupné (1996)

Výkupné
Z mého pohledu velmi   povedený thriller Rona   Howarda. Strhující a   výborně fázované drama   kolem únosu malého syna   bohatého podnikatele více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení