reklama
 
ohodnotit

Duch

Un revenant

Další název:
The Ghost / Návrat nežádoucího
Žánr:
Země:
Rok:
1946
Délka:
100 minut
„Dramatický příběh plný emocí z prostředí baletního souboru odehrávající se v Lyonu.“

Celkové hodnocení filmu Duch

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Danona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4585minih4585Bratr z jiné planety (1984) 
Brother From Another Planet, The n
minih7292minih7292Electric Blue 20 (1985) 
n
minih38913minih38913Dračí bouře (2004) [TV film] 
Dragon Storm n
minih50664minih50664Křížová palba (2008) 
Les Insoumis n
minih49991minih49991Táta za všechny peníze (2008) 
Picture This n
minih63411minih63411Srážka století (2005) [TV film] 
Crash of the Century n
minih54432minih54432Novic (2006) 
The novice n
minih60815minih60815Zkázonosný mrak (2007) [TV film] 
Termination Point n
minih3004minih3004Anděl s ďáblem v těle (1983) 
Anděl s ďáblem v těle n
minih10592minih10592Kotrmelec (1961) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
5   - Agostino
6   - rosta12
2   - T800
4   - bajaw
4   - marimari
5   - sekkos
9   - Danona
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Mansfieldské sídlo (1999)

Mansfieldské sídlo
Mansfielské sídlo rozhodně   není komedie, ale romantika z   osmnáctého století a   krásný pohled na život   anglické společnosti té   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.215/0.179