ohodnotit

Duch minulosti

Ghosts of Mississippi

Další název:
Ghosts from the Past;
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
130 minut
Premiéra v ČR:
19.6.1997
„Dramatický příběh opětovného vyšetřování dávného případu rasistického vraha, natočený podle skutečných událostí.“

Celkové hodnocení filmu Duch minulosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2006
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2009
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2007
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2012
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.2.2014
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2008
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2827minih2827Allotria (1936) 
Allotria n
minih7516minih7516Falešná identita (1990) 
False Identity n
minih4622minih4622Bravados (1958) 
The Bravados n
minih31015minih31015Arruza (1972) 
Arruza n
minih3401minih3401Až na konec světa (1991) 
Bis ans Ende der Welt n
minih42921minih42921Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. (1985) [TV hra] 
n
minih39745minih39745Casino Royale (2006) 
Casino Royale n
minih2851minih2851Pro mě den, pro tebe noc (1932) 
À moi le jour, à toi la nuit n
minih12105minih12105Maskovaná milenka (1940) 
Maskovaná milenka n
minih58967minih58967Dlouhé loučení (1973) 
The Long Goodbye n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 % (16)
7   - curil
7   - pataamat
6   - Agostino
7   - georginaa
6   - Snura
6   - catamount
5   - R.RICKIE
5   - Kmotr95
8   - xebece
6   - rockwoman
8   - Henry2222
10 - Gremmie
7   - Tristan_
6   - yoogurt
7   - Raptor150
7   - Sandruska
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.327/0.295