reklama
 
ohodnotit

DS-70 nevyjíždí

Další název:
DS-70 Does Not Move Off
Žánr:
Rok:
1951
Délka:
72 minut
Premiéra v ČR:
9.11.1951

Celkové hodnocení filmu DS-70 nevyjíždí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2012
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.12.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2009
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.12.2007
Jiří
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2007
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.7.2009
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2007
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2011
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2014
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48650minih48650Speer a Hitler (2005) [TV minisérie] 
Speer und er n
minih20446minih20446Tajemství meče (1991) 
By the Sword n
minih19691minih19691Stíny horkého léta (1977) 
Stíny horkého léta n
minih10088minih10088Kdo je Harry Crumb? (1989) 
Who´s Harry Crumb n
minih41859minih41859Detonator (2006) [Video] 
The Detonator n
minih46716minih46716Královna ročníku (2007) 
Sydney White n
minih7000minih7000Dům za všechny peníze (1986) 
The Money Pit n
minih8993minih8993Chobotnice 6 (1992) [TV seriál] 
La Piovra 6 - L' ultimo segreto n
minih37306minih37306Král džungle 2 (2003) [Video] 
George Of The Jungle 2 n
minih39789minih39789Neumírej sám (2004) 
Never Die Alone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
4   - curil
6   - Erkul
6   - Pitryx
4   - hvezdyn
6   - Kycky
10 - dederon
1   - sakro
8   - miroslav22
6   - rosta12
2   - limjoe
6   - Jiří
7   - ceskytulak
10 - tvo
5   - rec
7   - Pavelpi
6   - Premek14
7   - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.301/0.265