NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Držím se v řadě

I Walk the Line

Další název:
An Exile
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Držím se v řadě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.5.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2012
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2008
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2016
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih119548minih119548Zmizelá (2014) [2k digital] 
Gone Girl n
minih143766minih143766Úkryt v zoo (2016) 
The Zookeeper's Wife n
minih82512minih82512Nový Gilgameš (1964) 
Új Gilgames n
minih83034minih83034Kísértés (1942/1) 
Kísértés n
minih126753minih126753Frühreifen-Report (1973) 
Frühreifen-Report n
minih39904minih39904Lovci myšlenek (2004) 
Mindhunters n
minih143749minih143749Fannyina cesta (2016) 
Le voyage de Fanny n
minih51678minih51678Hvězda Afriky (1957) 
Der Stern von Afrika n
minih53975minih53975Zázraky (1986) 
Miracles n
minih66086minih66086Čápi s mákem (2010) [TV pořad] 
Čápi s mákem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
9   - curil
8   - cicis
8   - clara.bow
8   - Bara.40
8   - FrankieOnd
6   - Petak69
7   - MysteryIll
6   - skukum

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:50 - 01:20

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - CIA vs. Usáma bin Ládin

23:40 - 01:10

88 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Parta hic (1976)

00:00 - 01:55

68 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Odkaz hříšnice (2012) [TV film...

00:30 - 03:15

38 minut již uběhlo
127 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176993
Osobností: 676649
Fotografií: 706891
Plakátů: 336547
Obsahů a biografií: 161748

Poslední komentáře

Král sokolů (2000)

Nie je nad kunu, ktorá poslúcha

Král sokolů
Nemôžem povedať, že to je   nejako dokonalý film, ale   čímsi sa mi strašne   zapáčil. Videl som ho keď   vyšiel a aj teraz myslím,   že je ok. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Náhradníci (2009)

PROCESOR!

Náhradníci
Námět je luxusní. Komu by   se nelíbilo mít svého   náhradníka a poslat ho za   sebe do práce, zatímco jste   v pohodlném křesle v   teplákách více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Doom (2005)

PROCESOR!

Doom
Hru neznám, takže se tím   nebudu zdržovat a půjdu   rovnou na film. Za mě to   není určitě další tupá   vyvraždovačka, kde parta   marináků si více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

BAC Nord (2020)

BAC Nord
Pokud znáte filmy Bídníci   (2019) a Shorta (2020) tak BAC   Nord je v mnohém podobný   těmto dvoum. Snímek je na   základě skutečných   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Beckett (2021)

Beckett
Nebylo to vůbec špatné,   ačkoliv prvních 20 min. je   to pruda. Beckett je zprvu   reálný, ale postupně se z   něj stává menší Rambo,   skok z více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení