reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Druhá směna

Žánr:
Rok:
1940
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
20.12.1940
„Příběh manželského trojúhelníku, do kterého osudově zasáhne důlní katastrofa“

Celkové hodnocení filmu Druhá směna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2007
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2014
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2012
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71872minih71872Charlie Chanova odvaha (1934) 
Charlie Chan's Courage n
minih12589minih12589Místo v houfu (1964) 
n
minih42469minih42469Temná hvězda (1974) 
Dark Star n
minih128979minih128979Stážista (2015) 
The Intern n
minih23068minih23068Vynález zkázy (1958) 
Vynález zkázy n
minih127965minih127965Jak vzbudit Šípkovou Růženku (2009) 
Waking Sleeping Beauty n
minih44701minih44701Dolar za mrtvého (1998) [TV film] 
Dollar for the Dead n
minih41804minih41804Spusťte tu revoluci beze mne (1970) 
Start the Revolution Without Me n
minih26885minih26885Zločin slečny Bacilpýšky (1970) 
Zločin slečny Bacilpýšky n
minih102213minih102213Ledové království (2013) 
Frozen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
7   - Erkul
6   - curil
6   - clara.bow
6   - Pitryx
6   - Hortensie
7   - hvezdyn
6   - Frolíček
7   - georginaa
6   - Serpentina
6   - nick4
6   - rosta12
6   - skukum

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:35

69 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526202
Plakátů: 253740
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.544/0.518