reklama
 
ohodnotit

Druhá kniha džunglí Rudyarda Kyplinga - Mauglí a Balú

The Second Jungle Book: Mowgli & Baloo

Další název:
Druhá kniha džunglí: Mauglí a Balú (SK)
Rok:
1997
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Druhá kniha džunglí Rudyarda Kyplinga - Mauglí a Balú

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.4.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2009
enejčel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2011
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2006
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.3.2013
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53693minih53693Willy Fog na cestě za dobrodružstvím (1993) [TV seriál] 
Willy Fog 2 n
minih129399minih129399Zabij mě třikrát (2014) 
Kill Me Three Times n
minih50690minih50690Spatřit plavého koně (1964) 
Behold a Pale Horse n
minih12884minih12884Mořská panna (1939) 
n
minih24666minih24666Silnější než já (1990) 
Silnější než já n
minih32648minih32648Mr. Deeds - Náhodný milionář (2002) 
Mr. Deeds n
minih130249minih130249Kdy se máma vrátí? (2015) 
Que Horas Ela Volta? n
minih40382minih40382Julius Caesar (2002) [TV film] 
n
minih128978minih128978Muž na laně (2015) [DCP] 
The Walk n
minih5218minih5218Co žere Gilberta Grapea? (1993) 
What's Eating Gilbert Grape n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
5   - curil
6   - pataamat
10 - enejčel
9   - satyr
7   - Kycky
8   - sluníčko
10 - POČÍTAČ
7   - yoogurt
7   - DJRoccoiNc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144952
Osobností: 617154
Fotografií: 542309
Plakátů: 259484
Obsahů a biografií: 132760

Poslední komentáře

Pan Wolodyjowski (1968)

Pan Wolodyjowski
Ve své době u nás   historická pecka. Při   dnešním pohledu přece jenom   vyniknou nějaké drobné   nedostatky. Osobně jsem měl   radši seriál, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Zajatci Ďáblova chřtánu (2006)

Slušný

Zajatci Ďáblova chřtánu
Námět je dobrej, ale je to   nedotažený, chtělo by to   víc rozehrát. Víc   dějových linek, víc   zápletek, takhle je to jen   taková letní epizodka ...

Autor: New | Hodnocení: 8 / 10

Zrození národa (2016)

Zrození národa
Všechny filmy na téma   otrokářství a rasismu jsou   na chlup stejné v tom, že   bílej je zlej zasranej   vykořisťovatel a černej je   hodnej a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Jupiter vychází (2015)

Jupiter vychází
Nic moc sliboval jsem si podle   obsazení lepší film.   Nejlepší byl závěr, když   došlo k výbuchu a demolici   města.

Autor: satyr | Hodnocení: 5 / 10

Karel a já (1942)

Karel a já
Nejhorší film pana Plachty,   vůbec to neměl brát.   Neustálé hašteření mi   lezlo na nervy, a stále mi to   něčím připomínalo paní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.591/0.548