Duben
ohodnotit

Drive Angry

Další název:
Smrtonosná jazda (SK)
Rok:
2010
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
3.3.2011
„Rozpoutá se peklo...“

Komentáře k filmu Drive Angry

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
Dymytry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Drive Angry
Jsem velice zklamán   hodnocením některých lidí,   tento film je pouze o chlastu,   ženskejch, střílení a   honičkách v autě, myslím   si, že toto film zvládl   výborně, například jak si   to Cage rozdává s kurvou a u   toho střílí padouchy, u   toho jsem se fakt velmi   pobavil, protože tento film,   si zaslouží tak 78 procent a   má zatím jenom ubohých 61   tak dávám maximum
Constantine_cz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Drive Angry
U tohoto filmu jsem velice   překvapen jeho nízkým   hodnocením a hodnocením   uživatelů v komentářích   níže. Tento film jsem   sledoval v originále cca z   10-ti lidmi a velice dobře   jsme se u něj bavili. Drive   Angry je podle mého názoru   naprostu úžasné, akcí   nabité béčko s Nicolasem   Cagem, ke kterému se   připojí krásná žena a   společně cestou za pomstou   střílí a demolují co se   hýbe. Režisér Patrick   Lussier natočil film od   kterého se i z předešlých   informací, nedal čekat   smysluplný příběch, ale   řežba a akce ve stylu Sejmi   je všechny. Co se týče   efektů, tak opravdu některé   z nich nebyly moc   propracované, ale to je   samozřejmně dáno   rozpočtem, který opravdu   nebyl velký :) . Na závěr   bych chtěl říci, že se mi   film velmi líbil a kdybych ho   měl bodově ohodnotit tak   dám 8/10, ale jelikož je   film některými předešlými   komentátory ohodnocen podle   mého názoru velice špatně.   Dávám 10/10
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.3.2014
Popkornová adrenalinová   akční jízda, která mi   svým pojetím připomíná   tvorbu Roberta Rodrigueze.   Drsný bijec a sexy slečna po   jeho boku, která také nemá   k pořádné ráně daleko.   Děj filmu se žene kupředu   neuvěřitelnou rychlostí a   nic neponechává náhodě.   Nicolas Cage opět v akční   roli, která mu opravdu sedla.   Jeho drsný kamenný výraz   dává jasně najevo, že s   ním nebude žádná legrace.   Komiksové ztvárnění dobře   zapadá mezi podobné počiny.   Nenašel jsem jedinou nudnou   vteřinu, takže jsem byl   myšlenkově zcela odreagován   a po celou ztopáž jsem   zapomněl vnímat veškeré   dění kolem sebe, což se   nestává jen tak často.   Snímek má grády a to je   hlavní.
reby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2011
Musím se přidat k   některým, nevím proč tak   malé hodnocení, mě osobně   se film velice líbil i   zaujal, štajlovej pan   účetní, libózní káry a   dobrá muzik, nejlepší   scénka jak pan účetní jede   s cisternou s hydrogeniem a   vystřílení rance týpků s   děvkou a flaškou whisky to   jsem se pobavil, skoro vše co   má v dobrym filmu bejt
Roux
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2011
Mám ráda podobně laděné   filmy. Pravda, že Nicolas   Cage šel trochu s úrovní   hraní do kytek, ale pořád   to není tak hrozný, jak   píšou někteří. Ve filmu   jsem obdivovala nádherný   americký auta, holčinu,   která nechodí pro ránu   daleko a úplně nejvíc mě   pobavil účetní. Rázem se z   něj stala nejlepší postava   z celýho filmu. Mělo to   akci, vtip i trochu toho   napětí. Nemůžu si na nic   stěžovat.
jakuza29
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.9.2011
velmi slabe efekty,ale pan   učetny skvely.Kvôli nemu som   si pozrel film   dvakrat.Odporučam len tym co   maju uletene filmy rad.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Drive Angry
Musím souhlasit s   komentářem níže, také   jsem váhala jestli do filmu   jít či ne, Nicholase Cage   mám ráda, i když v   podlední době ho není moc   vidět v těch klasických   akčních filmech, vlastně   až do teď. Tenhle film sice   není úplná klasika,   každopádně je na co koukat.   U filmu jsem se rozhodně   nenudila a když jste nemohli   vidět skvělou akci, tak to   vyplnila sexy drsňačka Amber   Heard, kterou musíte milovat,   nebo vynikající Cage, který   divákům předhazuje několik   vtipných hlášek a co   ještě stojí za zmínku je   báječný ,,účetní"   William Fichtner. Navíc film   má vynikající soudtrack,   který akčním scénám   dodátá tu správnou   šťávu. Takže co říct,   rozhodně jsem nebyla   zklamaná ba naopak po   některých nevydařených   komentářích, ale já se   řadím mezi příznivce   filmu, který si zase někdy a   ráda pustím znovu.   Samozřejmě pár přehnaných   scének tam bylo, ale kde dnes   nejsou.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2011
DRIVE ANGRY

Dlouho jsem váhala nad   tímto filmem. Odrazovaly mně   nepříznivé kritiky a   komentáře. Ale nakonec jsem   to nevydržela. A přežila   jsem to. Filmy s náboženskou   tématikou nemám příliš   ráda. A filmy o satanistech   už vůbec ne. Pokud jde   navíc o únos miminka, to už   je hodně drsné téma.   Naproti tomu mám ráda   N.Cageho a tak jsem neodolala   a film jsem si pustila. A tím   je dáno moje hodnocení.   Téma filmu bylo pro mě dost   drsné, nechápu proč si Cage   tento film vybral. Ale když   už v něm hrál, hrál podle   mě dobře. K tomuto filmu se   to prostě hodí. Jasně,   není to žádný skvost, ale   jednou se na to podívat   můžu. Při tom, o čem ve   filmu šlo, beru i drsné   scény, které byly nakonec   vyváženy skutečně   povedeným Účetním.   Možná, že peklo má nakonec   vážně víc soucitu, než   někteří lidé. Takže   žádná perla filmoték to   nebude, ale zase tak špatné   to podle mého názoru nebylo.   Docela jsem si u toho   odpočinula. Po těch   neuctivých komentářích   jsem čekala mnohem horší   průšvih. A jsem ráda, že   se nekonal.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.6.2023
Docela dobrá akční fantazy   podívaná ,Cage svoji roli   zvládl dobře, zrovna tak   Fichtner jako vyslanec pekla   tomu role vysloveně   sedla,triky povedené.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2011
Pekelna road movie
Pre mna osobne jedno z akcnych   prekvapeni roku.Film ma spad,   jednotlive casti do seba   fantasticky zapadaju,vcetne   road movie prvkov.Dynamicka   rezia a strih, zaujimavy   scenar a vyborne herecke   vykony /neobvykle vzhladom k   akcnemu zanru/ su sladkym   zakladom.Povestnou ceresnickou   na torte je cierny humor,   excelentny vykon Uctovnika   /William Fichtner/, chutna   Amber Heard a nadherne   auta.
Film jednoznacne   doporucujem.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2011
Má to spád, má to říz.   Jestli jsou akční filmy   okořeněné decentně   násilím a trochou mystiky   vaší krevní skupinou a   nevadí vám ani absence   nějaké té hlubší   myšlenky (ne že by se film o   ni nepokoušel, žel marně)   tak není co řešit.
shadowdark
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2016
Velmi zvláštní film, který   možná není v konečném   důsledku tak kvalitní, jak   jej hodnotím, ale mám rád   Nicolase Cage, Amber Heard i   Williama Fichtnera. Navíc mě   tak trochu děsí a zároveň   fascinuje moje predikce toho,   co Nicolas Cage ve svých   filmech řekne. Navíc mému   hodnocení i přidává song   "Stone In My Hand"   od mého oblíbeného   interpreta Everlasta.
JohnCoestler09
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2012
Normálne by som hodnotil 7 ,   ale za postavu účtovníka   pridám ešte jedno číslo   nahor... A celkovo je film   plný akcie, opiera sa o   originálnu myšlienku, ktorá   ma veľmi zaujala . Hlavná   postava-Milton mi pripomína   Terminátora. Niektoré scény   až prehnané a záporný   hrdinovia,až na hlavného   nepodarený , ale vhodný pre   tento film. Je to uletená   jazda plná akcie a vtipu
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2012
Dá se říct, že jsem na   tento filmek narazil úplnou   náhodou.Pointa mě docela   překvapila - zdrhnu z pekla a   jdu zachránit svoji vnučku -   dobrý nápad.
Ovšem   musím se také přidat k   několika komentářům,   které jsem pročetl a   souhlasím s tím, že postava   účetního byla výborně   vymyšlena a skvěle zahrána   Williamem Fichtnerem - klobouk   dolů.
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2011
Přesně takový styl filmu   miluji .. totální úlet, kde   se nehraje na vybroušenou   příběhovou linku, prostě   se tam narve maximum akce,   krásná ženská,   nabroušený káry a jeden   týpek, co má v hledáčku   hromadu budoucích obětí.   Jistě schází kvalitnější   děj, ale ten je nahrazen až   dokonale detailní vizuální   stránkou, která je   nesmírně vyhračičkovaná.   Tudíž Ano, tento film má   své poutavé jádro a není   to díky N. Cagovi, nýbrž   díky pestré akce.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Hlavní role Cage nebo   Fichtner ???? Účetní mě   zaujal víc než hlavní   postava, asi pro jeho černý   humor. Cage tady odvedl svůj   až moc normální výkon...
anetaaneta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2011
Musím se přidat k   pozitivním hodnocením.   William Fichtner je na filmu   opravdu nejlepší. Ale Amber   Heard se mi také moc   líbila... Film bych si   klidně pustila znovu.
viana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2011
DRIVE ANGRY
...i v Pekle znají   soucit!!Nicolas Cage se zase v   tomto filmečku   našel-auťáky,honičky,hezk?   ? holky,střílečka.To vše   se povedlo i s bezvadnými 3D   efekty.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.2.2014
Napoprvé jsem měl   připravené vyšší   hodnocení, ale pak jsem se   podíval na snímek podruhé a   musím trochu ubrat. Přesto   jde o velmi dobrý film, s   několika gore záběry,   poměrně strhujícím dějem,   ale také starými nešvary.   Velké plus dávám Amber   Heard, na kterou bylo skvělé   pokoukání.
201402199235/
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.11.2011
Je tam dost krve,akce,pár   cool hlášek,ale celkový   dojem z toho mám takový   nijaký.Nic extra,čekal jsem   víc,asi moje chyba.Víc však   nedám,pouze 5 hvězdiček.
xxlch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Drive Angry je další z   béčkových filmíků N.Cage   za poslední dobu a docela   bych to přirovnala k   hrstkové polívce.Je tady   hrstka hraní a hlášek   větší hrst   násilí,sexu,zbraní a anti   reklamy na satanismus a sekty   vůbec.Je to taková   oddechovka,která vám na   tváři vytvoří rozpačitý   úsměv a je pouze na jedno   skouknutí.
Frolíček
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.7.2015
Měla bych dostat plný počet   hvězdiček za to, že jsem   vydržela u takové blbiny.   Omluvou mi budiž to, že jsem   žehlila a ovladač byl hodně   daleko. A po skončení   žehlení zbývalo už jen 30   minut a to už jsem vydržela   do konce. Zásluhu na tom měl   William Fichtner v roli   Účetního, jak už bylo   zmíněno v komentářích   níže. A možná Amber Heard,   že je schopná dát chlapovi   do ..úst.
Langley
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Béčko jak vyšité   přináší pouze povrchní   zábavu, která ovšem   skomírá ani ne v půli   cesty.Patrick Lussier nemá   žádný styl a asi si myslí,   že když umí točit 3D, tak   to stačí.Nestačí to a   není to cool.Ze snímku   nevyčnívá žádný nápad,   akce nemá sebemenší říz,   automobilové honičky   postrádájí šťávu a   drive, Vizuální efekty jsou   otřesné.Od Cage se nedá nic   očekávat, hraje svůj   standard.Aspoň, že je tu   Amber Heard, na kterou se   pěkně kouká a pár   legendárních auťáků.Kdyby   tohle dostal do ruky někdo   povolanější, rozhodně by z   toho vznikla lepší a   zábavnější podívaná.
Pecik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.12.2011
Nevím jestli 3D by náhled na   film u mě změnil, ale   jediný důvod proč nedávám   1star je pár   "slušných" efektů   a postava Účetního. Jinak   netušim o co se tvůrci   pokouší za slátaniny v roce   2011! V mnoha částech   totálně amatérská grafika   a efekty, spousta   nepochopitelných scén,   nevysvětlených zákoutí   děje, naprosto debilní   scénář a chvílemi snad i   parodie na mystiku... no až   na 2 luxusní kočky opravdu   nebylo co k dívání!   Nejhorší film Nicolase na   100%. Opravdu nedoporučuji
Ki-gy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.8.2011
Cage předvedl svůj standart   za poslední léta: nic. Ale   ani dobrý herecký výkon by   tohle nezachránil. I akční   scény byly nudný. Účetní   byl dobrej, proto dávám 2   hvězdy, všechno ostatní je   hrůza!
Lienocka22
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.8.2011
WTF?!
Už som videla veľa kravín,   ale táto zatiaľ jednoznačne   vedie! Celý film je totálny   odpad, úplná strata času,   ani sa mi nechce rozpisovať   prečo, až tak mi znechutil   náladu ...
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.1.2018
Složenky se neptají, ale že   v takovým béčku až céčku   bude hrát Nicolas Cage mě   překvapilo. Ve filmu jde   celkem o hovno. Akorát se   honí, střílí a cáká   krev.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih33368minih33368Mistři (2004) 
Mistři n
minih56871minih56871O Vánocích už nechci slyšet ani slovo (1981) [TV hra] 
O Vánocích už nechci slyšet ani slovo n
minih4190minih4190Blackjack (1997) [TV film] 
Blackjack n
minih13939minih13939Nekonečný příběh 2 (1989) 
The Neverending Story II: The Next Chapter n
minih5630minih5630Čintamani a podvodník (1964) 
Čintamani a podvodník n
minih51473minih51473Bitva u Thermopyl (1962) 
The 300 Spartans n
minih61931minih61931Night of the Ghouls (1959) 
Night of the Ghouls n
minih161973minih161973La Llorona: Prokletá žena (2019) 
The Curse of La Llorona n
minih57360minih57360Ocelová pěst (2011) 
Real Steel n
minih164912minih164912Valhalla: Říše bohů (2019) 
Valhalla n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

10:35 - 11:30

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Největší apokalypsy dějin

10:15 - 11:10

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:40 - 10:55

61 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10