reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Drazí zatracení přátelé

Cari fottutissimi amici

Další název:
Milí zatracení přátelé
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
110 minut
„Jak umlčet věčně se ozývající prázdný žaludek, když v zemi zpustošené válkou je jídlo vzácností?“

Celkové hodnocení filmu Drazí zatracení přátelé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2015
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2015
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2004
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2015
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.4.2016
hrona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27758minih27758Dva na jednoho (1998) 
The Velocity of Gary n
minih52332minih52332Marseillská smlouva (1974) 
The Marseille Contract n
minih36299minih36299Hodina splněných přání (1983) [TV inscenace] 
Hodina splněných přání n
minih10127minih10127Kdyby... (1968) 
If… n
minih6422minih6422Divoká stvoření (1997) 
Fierce Creatures n
minih46242minih46242Spálené vzpomínky (2007) 
Things We Lost in the Fire n
minih6973minih6973Dům na předměstí (1933) 
n
minih39963minih39963Poslední mohykán (1965) 
Der letzte Mohikaner n
minih67916minih6791630 minut nebo méně (2011) 
30 Minutes or Less n
minih42381minih42381Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 
Borat: Cultural Learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
6   - curil
5   - PORTER
8   - REKBRIT
7   - Kycky
8   - lebowski
5   - luan66
5   - motelij
5   - hrona

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - cévní mozkov...

12:20 - 12:40

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141651
Osobností: 606706
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130343

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.469/0.449