reklama
 
ohodnotit

Drazí zatracení přátelé

Cari fottutissimi amici

Další název:
Milí zatracení přátelé
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
110 minut
„Jak umlčet věčně se ozývající prázdný žaludek, když v zemi zpustošené válkou je jídlo vzácností?“

Celkové hodnocení filmu Drazí zatracení přátelé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2015
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2017
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2015
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.9.2017
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2004
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2015
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.4.2016
hrona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46178minih46178Gambler (2008) 
Deal n
minih13304minih13304Na divokém západě (1937) 
Way Out West n
minih24593minih24593Pražské tajemství (1988) 
Pan Samochodzik i praskie tajemnice n
minih34871minih34871Zánik domu Usherů (1980) 
n
minih55063minih55063Pohádka o mokrosuchém štěstí (1981) [TV inscenace] 
Pohádka o mokrosuchém štěstí n
minih59682minih59682Krycí jméno: Farewell (2009) 
L'affaire Farewell n
minih28734minih28734Letokruhy (1972) 
n
minih11174minih11174Láska z pasáže (1984) 
Láska z pasáže n
minih7056minih7056Dva lidi v ZOO (1989) 
Dva lidi v ZOO n
minih36923minih36923Chlípník (1995) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (10)
6   - curil
6   - green-tea
5   - PORTER
8   - REKBRIT
7   - Kycky
5   - Petak69
8   - lebowski
5   - luan66
5   - motelij
5   - hrona
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150708
Osobností: 634127
Fotografií: 574743
Plakátů: 273085
Obsahů a biografií: 138434

Poslední komentáře

Všetečkovi (2015) [TV seriál]

Všetečkovi
Všetečkovi je veselá   rodinka, která poznává   svět.

Pojďte s námi   poznávat svět. Animovaný   seriál pro   nejmenší.(Česká   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

The Wall (2017)

PROCESOR!

The Wall
Běží poslední dny války v   Iráku a na své misi je   odstřelovač s pozorovatelem.   Někdo postřílel dělníky   při stavbě potrubí. Po   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Mamma Mia: Here We Go Again (201...

Mamma Mia: Here We Go Again
Sladkobolné, slzopudné,   vzpomínající, s minimem   humoru a hravosti, když už   jde o humor, obstarává ho   „stará“ garda, včetně   nováčka v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Sousedi 2 (2016)

Sousedi 2

Sousedi 2
Byl jsem tímto   pokračováním poněkud   zklamán. Holt, holky   nedokázaly udělat takový   bordel, nebyly tak vtipné a   nápadité jako kluci v více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.259/0.222