reklama
 
ohodnotit

Dravec a feťák

The Falcon and the Snowman

Rok:
1985
Délka:
131 minut

Celkové hodnocení filmu Dravec a feťák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.6.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.5.2005
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2010
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2010
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40766minih40766Všechno nejlepší! (2006) 
n
minih25220minih25220Mŕtvi učia živých (1983) 
n
minih7690minih7690Florián (1961) 
n
minih52067minih52067O Držgrešlovi a Drždukátovi (1997) [TV inscenace] 
n
minih9435minih9435Je to fajn (1981) 
So Fine n
minih62310minih62310Wyvern (2009) [TV film] 
Wyvern n
minih149447minih149447Taboo (2017) [TV minisérie] 
Taboo n
minih47059minih47059Ellis na cestě ke štěstí (2004) 
Ellis in Glamourland n
minih137029minih137029Bohéma (2017) [TV seriál] 
Bohéma n
minih63254minih63254Kid (2010) 
The Kid n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
5   - Agostino
6   - Bara.40
6   - Snura
6   - olgab
6   - rosta12
6   - miratskyl
8   - beretap
5   - blackpoint

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa po Paří...

17:25 - 18:25

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Drazí sousedé (2016) [TV seriá...

17:30 - 18:50

22 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144979
Osobností: 617236
Fotografií: 542409
Plakátů: 259681
Obsahů a biografií: 132792

Poslední komentáře

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Matěji, proč tě holky nechtějí? ...

Matěji, proč tě holky nechtějí?
Matěji, proč tě holky   nechtějí
Matěj se   potlouká vesnicí a není   zrovna veselý i přesto, že   je kolem veselí plno.   Kolotoče, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vlhká místa (2013)

Vlhká místa
Já nevím proč ve mne   pořád hlavní   představitelka vzbuzovala   pocit, že je kluk. Navíc   byla protivná jak sršeň za   košilí. Ale zase více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vrahem z povolání: Utrpení soudc...

Šok..

Vrahem z povolání: Utrpení soudce Karla Vaše
a to doslova,dokument o téhle   kreatůře by se měl vysílat   povinně na školách.Šéf   oddílu který postřílel   ustupující vojáky, přiznal   více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Kráska v nesnázích (2006)

Kráska v nesnázích
Kráska v nesnázích je malá   přehlídka českých   charakterů ve výborné   režii a s kvalitním   hereckým obsazením.Ano, je   to hořký příběh a není v   něm skoro nic komediálního,   ale je to skvělý film.

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.483