reklama
 
ohodnotit

Drak medvídka Bommela / Méďa Oliver a dráček Šikuláček

Als je begrijt wat ik bedoel

Další název:
Dexter the Dragon & Bumble the Bear; If You Know What I Mean; The Dragon That Wasn't (Or Was He?)
Země:
Rok:
1983
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
4/1987
„Jak se z obrovského vajíčka narodilo záhadné zvíře.“

Celkové hodnocení filmu Drak medvídka Bommela / Méďa Oliver a dráček Šikuláček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.12.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.2.2008
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2008
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.2.2008
leosmach
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2008
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2012
jelinem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2008
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.12.2007
jirina.cubova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46072minih46072Boogeyman 2 (2007) [Video] 
Boogeyman 2 n
minih7236minih7236Eddie (1996) 
Eddie n
minih51776minih51776Byl jsem tady (2008) 
Mina olin siin n
minih7610minih7610Femme Fatale (2002) 
Femme Fatale n
minih48190minih48190Bloodsport 4: The Dark Kumite (1999) 
n
minih46066minih46066Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (2008) 
Ace Ventura Jr: Pet Detective n
minih46113minih46113Desatero (2007) 
The Ten n
minih17520minih17520Psanci (1980) 
The Long Riders n
minih51416minih51416Tristan a Isolda (1979) 
Lovespell n
minih65302minih65302Navajo Joe (1966) 
Navajo Joe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - Erkul
7   - ajaajena
7   - satyr
7   - smíšek
9   - POMAJZ
4   - Samanta
9   - žižalka
7   - leosmach
8   - nireo
7   - jelinem
7   - madarich
3   - Alfonc
10 - jirina.cub

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - kontaktní čo...

19:30 - 19:50

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.314/0.272