reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.2.2017 a svátek má Petr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Drak medvídka Bommela / Méďa Oliver a dráček Šikuláček

Als je begrijt wat ik bedoel

Další název:
Dexter the Dragon & Bumble the Bear; If You Know What I Mean; The Dragon That Wasn't (Or Was He?)
Rok:
1983
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
4/1987
„Jak se z obrovského vajíčka narodilo záhadné zvíře.“

Celkové hodnocení filmu Drak medvídka Bommela / Méďa Oliver a dráček Šikuláček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.12.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.2.2008
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2008
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.2.2008
leosmach
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2008
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2012
jelinem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2008
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.12.2007
jirina.cubova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6454minih6454Divotvorný klobouk (1952) 
n
minih46778minih46778Smrt on-line (2008) 
Untraceable n
minih62156minih62156Chaplin vesnickým hrdinou (1919) 
Sunnyside n
minih24479minih24479Psohlavci (1931) 
n
minih13477minih13477Až tady nebudu (1994) [TV film] 
The Substitute Wife n
minih108598minih108598Kameňák 4 (2013) 
Kameňák 4 n
minih32282minih32282Bryan Adams - MTV Unplugged (1998) 
Bryan Adams - MTV Unplugged n
minih37352minih37352Scooby Doo a bratři Boo (1987) 
Scooby-Doo Meets the Boo Brothers n
minih51332minih51332Charlie Chan ve městě tmy (1939) 
Charlie Chan in City in Darkness n
minih24070minih24070Zpívající eskadra (1973) 
V boj idut odni stariki n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - Erkul
7   - ajaajena
7   - satyr
7   - smíšek
9   - POMAJZ
4   - Samanta
9   - žižalka
7   - leosmach
8   - nireo
7   - jelinem
7   - madarich
3   - Alfonc
10 - jirina.cub

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

10:50 - 11:45

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak vytvořit planetu

10:50 - 11:50

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Roztoužená srdce (2009) [TV fi...

10:10 - 12:05

86 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141429
Osobností: 605910
Fotografií: 526287
Plakátů: 253799
Obsahů a biografií: 130212

Poslední komentáře

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Na mne je ten film moc temný   a moc podivný, ale mladší   generaci se asi bude líbit,   hlavně s tím množstvím   záhad a příšer, kterými   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Mechanoskopie (1991) [TV epizoda...

Mechanoskopie
Tenhle díl mám hodně rád,   zde se sešla skvělá   herecká parta a celej díl je   pojatej spíše odlechčeně,   takže nechybí laskavý   humor, dobré hlášky a   celkově je atmosféra   pohodová a příjemná.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Nejdřív jsem nechápal, jak   mohl film udělat v době   premiéry takový rozruch, ale   po shlédnutí jsem to   pochopil. Filmové masky a   triky více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Lincoln (2012)

Lincoln
Tenhle film je vhodný pro   nějaké historiky nebo   fanoušky Lincolna, ale pro   mě byl docela nudný. Mám   taky rád historii, proto jsem   se více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 4 / 10

Miloš Forman: Co tě nezabije... ...

Miloš Forman: Co tě nezabije...
Kvalita, která nepotřebuje   chválu, ale musím sem   naklepet potřebný počet   znaků a každé slovo chvály   navíc je zbytečné...tak asi   tak :-)

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.538/0.512