reklama
 
ohodnotit

Dračí Lady

Lady Dragon

Žánr:
Země:
Rok:
1992
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Dračí Lady

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.8.2009
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2011
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2013
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2009
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.6.2011
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60182minih60182Karel Gott 70 (2009) [TV koncert] 
n
minih9441minih9441Je třeba zabít Sekala (1998) 
Je třeba zabít Sekala n
minih43056minih43056Škola svádění (2006) 
School for Scoundrels n
minih54691minih54691Vinyan (2008) 
Vinyan n
minih17529minih17529Psi a lidé (1971) 
n
minih36525minih36525Chlapská dovolenka (1988) [TV film] 
Chlapská dovolenka n
minih2614minih2614Agent, který mne miloval (1977) 
The Spy Who Loved Me n
minih45096minih45096Těsně vedle (2007) 
The Heartbreak Kid n
minih57932minih57932Herkules 3D (2009) 
Little Hercules in 3D n
minih65289minih65289Tas! (1984) [TV film] 
Draw! n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Dračí Lady 2 - Anděl zběsilosti (1993)

 Dračí Lady 2 - Anděl zběsilosti (1993)
Dračí Lady 2 - Anděl zběsilosti n
Lady Dragon 2
Žánr: akční / thriller
Země: Indonésie
Režie: David Worth

(pokračování)

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
2   - curil
8   - rimeon
6   - R.RICKIE
6   - luan66
10 - zazrakpave
7   - renod
3   - Spurs
9   - Kralicek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.28/0.245