reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Doupě bílého červa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.12.2010
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.12.2014
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2014
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.3.2015
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2013
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40574minih40574Cesta ke zlu (2005) 
Devour n
minih66846minih66846Zrození Planety opic (2011) 
Rise of the Planet of the Apes n
minih82720minih82720Talisman (2012) 
The Lucky One n
minih40760minih40760Mission: Impossible III (2006) 
Mission: Impossible III n
minih137699minih137699Zánik (2015) 
Extinction n
minih18075minih18075Rozmarné léto (1967) 
Rozmarné léto n
minih54684minih54684Zazděná (2009) 
Walled In n
minih97530minih97530John na konci zemře (2012) 
John Dies at the End n
minih9726minih9726John a Mary (1969) 
John and Mary n
minih13063minih13063Můj táta je duch (1990) 
Ghost Dad n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 %
7   - Prasoid
6   - vojtam
7   - Charlie35
3   - Jarda.ftr
2   - ras84
6   - meduska
7   - MILAN19611
5   - mrakoslap
6   - sudcadred
3   - Nik

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

03:20 - 03:50

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Valašská folklorní opera: "Osl...

03:25 - 03:50

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Jsem číslo čtyři (2011)

01:40 - 03:35

110 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:30 - 04:59

60 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149577
Osobností: 631383
Fotografií: 571318
Plakátů: 271073
Obsahů a biografií: 137484

Poslední komentáře

Silas (1981) [TV minisérie]

Silas
Vzhledem k tomu, že Silas   nebyl na našich obrazovkách   promítán již 30 let je   oproti ostatním podobně   laděným dobrodružným   seriálům z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Ve znamení Merkura (1978) [TV se...

Ve znamení Merkura
První a pátý díl mi z   detektivního hlediska   přijdou nejslabší, i když   v prvním pobaví Zázvorková   a Beyvl. Škoda že v   posledním více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Karlík a hřiště snů (2008)

Karlík a hřiště snů
Hned zpočátku podotýkám,   že nesnáším veškerý   sport včetně fotbalu a proto   se i filmům s touto   tématikou obloukem vyhýbám.   Jelikož mám více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Kačeří příběhy (2017) [TV seriál...

Kačeří příběhy
Viděl jsem sice jen dva celé   díly + nějaké ukázky, ale   bohatě mi to stačilo.   Absolutně nechápu, co se na   tom může někomu líbit?! Je   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Recept na tento film: vezmeme   velký kus Babovřesek,   přidáme "Hardyho Fotra"   (tlučhořologové chápu),   špetku dr. Mráčka, to vše   dlouze více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.122/0.085