reklama
 
ohodnotit

Doug [TV seriál]

Rok:
1991
Délka:
30 minut, 52 dílů
„Příběhy malého uličníka“

Celkové hodnocení filmu Doug

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.5.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.1.2017
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2017
JaKuKa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2013
kore
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2010
Pavka89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2010
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2010
Ghost99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2010
Untouchable
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53895minih53895Blázni k pronajmutí (2002) 
Triggermen n
minih60127minih60127Bostonský škrtič (2008) [Video] 
Boston Strangler: The Untold Story n
minih50822minih50822Atentáty na objednávku (2007) [TV seriál] 
Infamous Assassinations n
minih12018minih12018Marečku, podejte mi pero! (1976) 
Marečku, podejte mi pero! n
minih44554minih44554Jed (1981) 
Venom n
minih58694minih58694Queen: Greatest Video Hits 2 (2003) [DVD] 
Queen: Greatest Video Hits 2 n
minih17989minih17989Romance za korunu (1975) 
n
minih40257minih40257V moci ďábla (2005) 
The Exorcism of Emily Rose n
minih52435minih52435Nebožtíci (1964) 
Des pissenlits par la racine n
minih72175minih72175Toreador (2008) 
Manolete n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 %
5   - pataamat
7   - Prasoid
8   - satyr
4   - Krikri
6   - Kycky
8   - JaKuKa
8   - kore
9   - Pavka89
9   - TommyKinde
7   - Ghost99
10 - Untouchabl

TV Program

ČT1 - Inspektor Banks (2010) [TV ser...

23:55 - 01:25

79 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Salamandr (2012) [TV seriál]

00:10 - 01:40

64 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Příště budeme chytřejší, staro...

00:05 - 01:40

69 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Bikesalon

01:05 - 01:30

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149577
Osobností: 631383
Fotografií: 571318
Plakátů: 271072
Obsahů a biografií: 137484

Poslední komentáře

Silas (1981) [TV minisérie]

Silas
Vzhledem k tomu, že Silas   nebyl na našich obrazovkách   promítán již 30 let je   oproti ostatním podobně   laděným dobrodružným   seriálům z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Ve znamení Merkura (1978) [TV se...

Ve znamení Merkura
První a pátý díl mi z   detektivního hlediska   přijdou nejslabší, i když   v prvním pobaví Zázvorková   a Beyvl. Škoda že v   posledním více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Karlík a hřiště snů (2008)

Karlík a hřiště snů
Hned zpočátku podotýkám,   že nesnáším veškerý   sport včetně fotbalu a proto   se i filmům s touto   tématikou obloukem vyhýbám.   Jelikož mám více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Kačeří příběhy (2017) [TV seriál...

Kačeří příběhy
Viděl jsem sice jen dva celé   díly + nějaké ukázky, ale   bohatě mi to stačilo.   Absolutně nechápu, co se na   tom může někomu líbit?! Je   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Recept na tento film: vezmeme   velký kus Babovřesek,   přidáme "Hardyho Fotra"   (tlučhořologové chápu),   špetku dr. Mráčka, to vše   dlouze více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.38/0.334