reklama
 
ohodnotit

Doug [TV seriál]

Rok:
1991
Délka:
30 minut, 52 dílů
„Příběhy malého uličníka“

Celkové hodnocení filmu Doug

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.5.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2008
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.1.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2017
JaKuKa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2013
kore
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2010
Pavka89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2010
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2010
Ghost99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2010
Untouchable
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44783minih44783Doktor Strange (2007) [Video] 
Doctor Strange n
minih56420minih56420Ženy v pokušení (2010) 
Ženy v pokušení n
minih8447minih8447Homolka a Tobolka (1972) 
Homolka a Tobolka n
minih28276minih28276Životní zkouška (2000) 
Proof of Life n
minih29904minih29904Tulák z širých plání (1973) 
High Plains Drifter n
minih99942minih99942V zajetí démonů (2013) 
The Conjuring n
minih42948minih42948Hudbu složil, slova napsal (2007) 
Music and Lyrics n
minih43910minih43910Children of the Damned (1963) 
Children of the Damned n
minih48333minih48333El Alamein (1958) 
El Alamein n
minih18669minih18669Sestra v akci 2 (1993) 
Sister Act 2: Back in the Habit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 % (11)
5   - pataamat
7   - Prasoid
4   - Krikri
8   - satyr
6   - Kycky
8   - JaKuKa
8   - kore
9   - Pavka89
9   - TommyKinde
7   - Ghost99
10 - Untouchabl

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Úsvit samořiditelných automobi...

16:30 - 17:25

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

16:05 - 16:57

37 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152353
Osobností: 636513
Fotografií: 578387
Plakátů: 275662
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Silnice (1972) [TV film]

Silnice
Profesor po přednášce, chce   odejet autem z Brna do Prahy a   zrovna natrefí na zloděje,   kterému se zalíbilo jeho   auto. Neztratí hlavu a   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.316/0.273