reklama
 
ohodnotit

Dotek motýla [TV film]

Rok:
1972
Délka:
50 minut
„Romantický příběh nenaplněné lásky podle I. S. Turgeněva“

Celkové hodnocení filmu Dotek motýla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.8.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2007
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2012
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62615minih62615Hrdina z Bollywoodu (2009) 
Bollywood Hero n
minih36065minih36065Radio (2003) 
Radio n
minih16401minih16401Popel a démant (1958) 
Popiol i diament n
minih56234minih56234Volejte řediteli (1994) [TV pořad] 
Volejte řediteli n
minih140113minih140113Sugar Creek Gang 4 (2005) [Video] 
Sugar Creek Gang: Secret Hideout n
minih12441minih12441Milenec Lady Chatterleyové (1981) 
Lady Chatterley n
minih50010minih50010McBride: Kdo chtěl zavraždit Martyho (2005) [TV film] 
McBride: Anybody Here Murder Marty? n
minih18307minih18307Řezník (1970) 
Le Boucher n
minih102342minih102342Tři králové (2003) 
Los reyes magos n
minih31792minih31792Bílý medvědí král (1991) 
Kvitebjorn Kong Valemon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
6   - curil
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - jmenuji.se
8   - payo1555
7   - Nasudr
6   - melakara
6   - satyr
8   - Blanche21
7   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144333
Osobností: 615129
Fotografií: 539248
Plakátů: 258065
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Pumpaři od Zlaté podkovy (1978)

Pumpaři od Zlaté podkovy
Docela jsem se pobavil,   kšefty na benzíně za   totáče. Šéf benzínky je s   kámošema jedna ruka a dělaj   kšefty a nově příchozí z   toho chce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.558/0.519