reklama
 
ohodnotit

Donovanův útes

Donovan's Reef

Další název:
Donovanov útulok; Die Hafenkneipe von Tahiti
Rok:
1963
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Donovanův útes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2007
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.12.2017
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.9.2017
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2007
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2018
Joy84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2018
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27282minih27282Akta X - Speciální vydání: Piper Maru (1996) [Video] 
The X-Files - Special Edition: Piper Maru n
minih8172minih8172Helimadoe (1993) 
n
minih34144minih34144Skleněný zvěřinec (1987) 
The Glass Menagerie n
minih11874minih11874Malí kovbojové (1972) 
The Cowboys n
minih30730minih30730Insomnie (2002) 
Insomnia n
minih10783minih10783Krb bez ohně (1937) 
n
minih14413minih14413Noční dravci (1981) 
Nighthawks n
minih10639minih10639Kouzelný měšec (1996) 
Kouzelný měšec n
minih48442minih48442Země zatracených (2006) 
Home of the Brave n
minih14262minih14262Něžní zmatkáři (1987) 
Zärtliche Chaoten n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 % (10)
8   - clara.bow
8   - Justik66
9   - pataamat
7   - Ed
7   - wrangler
7   - PitrsM
7   - stereolab
7   - vali55967
8   - Joy84
8   - helzapopin

TV Program

ČT1 - Dirigent

10:30 - 10:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Belgie

10:00 - 11:00

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

42 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

7 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151240
Osobností: 635286
Fotografií: 575812
Plakátů: 273902
Obsahů a biografií: 139055

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.142/0.106