ohodnotit

Donalda má každý rád

Everybody loves Donald

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
58 minut

Celkové hodnocení filmu Donalda má každý rád

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2014
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.6.2009
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2008
felix_prvni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2009
pan.bk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2007
Lohreine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.10.2007
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54727minih54727Saw 6 (2009) 
Saw VI n
minih15629minih15629Pension pro svobodné pány (1967) 
n
minih37023minih37023Barcelona (1994) 
Barcelona n
minih54743minih54743Eric Clapton and Friends (2003) [TV film] 
Eric Clapton & Friends - Live 1986 n
minih4253minih4253Bláznivá komedie 3 (1994) 
Nuove comiche, Le; Funny Comedy 3 n
minih4239minih4239Bláznivá banda (1989) 
The Mad Bunch n
minih37949minih37949Klaun Ferdinand a princezna Šmudlinka (1967) [TV film] 
FERDINAND UND DIE PRINZESSIN SMUTZIFIX n
minih5182minih5182Cliffhanger (1993) 
Cliffhanger n
minih43942minih43942Všichni královi muži (2006) 
All the King's Men n
minih25959minih25959Skalní v ofsajde (1960) 
Skalní v ofsajde n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 % (16)
8   - REKBRIT
10 - satyr
8   - davidek
4   - R.RICKIE
8   - luan66
5   - Jarda1744
8   - ZdenekJira
7   - tvo
7   - RaR
8   - vrub
8   - Sheriff.Ja
8   - felix_prvn
7   - pan.bk
5   - Lohreine
8   - falco99
8   - vl.ce

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:10 - 04:45

42 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatopené osudy

02:45 - 03:05

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:30 - 03:15

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

02:50 - 03:50

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.172/0.142