reklama
 
ohodnotit

Don Šajn

Žánr:
Rok:
1970
Délka:
31 minut

Celkové hodnocení filmu Don Šajn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.10.2009
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2010
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2008
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41840minih41840Nezralé maliny (1980) [TV inscenace] 
Nezralé maliny n
minih5369minih5369Cyborg 2 - Skleněný stín (1993) [Video] 
Cyborg II: Glass Shadow n
minih8881minih8881Charlie Chaplin - nejkomičtější muž světa (1967) 
n
minih20611minih20611Tango a Cash (1989) 
Tango & Cash n
minih71862minih71862Mupeti (2011) 
The Muppets n
minih31841minih31841Calamity Jane (1984) [TV film] 
Calamity Jane n
minih108557minih108557H2O (2004) [TV film] 
H2O n
minih126927minih126927Když se zrodí láska (2011) [TV film] 
Love Begins n
minih33949minih33949Ohnivé ženy se vracejí (1986) [TV film] 
n
minih73464minih73464Aladinova kouzelná lampa (1982) 
アラジンと魔法のランプ n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 %
9   - curil
7   - LiborF
7   - Robinson
9   - melakara
8   - satyr
7   - fingon
10 - Hakamiah
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146344
Osobností: 621504
Fotografií: 550906
Plakátů: 262453
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.404/0.37