reklama
 
ohodnotit

Don Quijote

Don Kichot

Další název:
Дон Кихот
Žánr:
Země:
Rok:
1957
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Don Quijote

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2013
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3013minih3013Anděl u mého stolu (1990) 
An Angel at My Table n
minih6440minih6440Divoký Bill (1995) 
Wild Bill n
minih18668minih18668Sestra v akci (1992) 
Sister Act n
minih3531minih3531Banáni (1971) 
Bananas n
minih150455minih150455Otče, zemři (2016) 
My Father Die n
minih24755minih24755Tři kamarádi (1947) 
n
minih158327minih158327Noční hlídač (2017) 
El Sereno n
minih13063minih13063Můj táta je duch (1990) 
Ghost Dad n
minih55519minih55519Dobrý den, smutku (1958) 
Bonjour Tristesse n
minih4614minih4614V cirkuse (1939) 
At the Circus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (12)
5   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
8   - hvezdyn
8   - Edward52
7   - moldovan
8   - Charlie35
8   - melakara
7   - satyr
8   - Kycky
8   - Zdenek13
7   - blackpoint
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150736
Osobností: 634182
Fotografií: 574785
Plakátů: 273132
Obsahů a biografií: 138474

Poslední komentáře

Běž, chlapče, běž (2013) [2k dig...

Běž, chlapče, běž
Malý židovský kluk a jeho   přežití války,dobře   zfilmované drama ze smutnými   scénami z Polské   produkce,dobré herecké   obsazení.

Autor: PORTER | Hodnocení: 7 / 10

Divoká banda (1969)

Divoká banda
Povedená westernová   podívaná dost akční a   krvavá ,alespoň se nemá   divák čas nudit,přepadení   banky,vlaku a mega   přestřelka na konec.

Autor: PORTER | Hodnocení: 7 / 10

Sestřička (1969)

Sestřička
Oddechová krimi o soukromém   očku,který se dostane do   potíží, dokonce i s Brucem   Lee který předvede i pár   svých kopů než skočí   nechtíc z balkonu.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Vesmír mezi námi (2017)

Vesmír mezi námi
První půlhodina příběhu   ujde, ale další   pokračování s   přihlédnutím k   dvouhodinové stopáži je   nudné. Pár akčních scén   stačí více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Paříž počká (2016)

Paříž počká
Skvely film......plny jedla,   vina, prirody, historie,   zazitkov, no krasne   francuzsko. Herecka,   vynikajuci vyber...

Autor: janka29 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.303/0.265