reklama
 
ohodnotit

Don Quijote

Don Kichot

Další název:
Дон Кихот
Žánr:
Země:
Rok:
1957
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Don Quijote

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2013
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19344minih19344Soraya - otrokyně Orientu (1964) 
Anthar l'invicibile n
minih8215minih8215Heroin (1970) 
La Horse n
minih3261minih3261Artur a Leontýna (1940) 
n
minih39309minih39309Andělé s ocelovým hlasem (2004) 
Iron Jawed Angels n
minih15206minih15206Otec Kondelík a ženich Vejvara (1937) 
n
minih60599minih60599Velký úklid (1935) 
Großreinemachen n
minih149447minih149447Taboo (2017) [TV minisérie] 
Taboo n
minih42018minih42018Hlavu dolů (1971) 
Giu la testa n
minih21961minih21961V přístavu (1954) 
On the Waterfront n
minih39185minih39185Poprask v kabaretu (1954) 
Ah! Les belles Bacchantes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
5   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
8   - hvezdyn
8   - Edward52
7   - moldovan
8   - Charlie35
8   - melakara
7   - satyr
8   - Kycky
8   - Zdenek13
7   - blackpoint
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.639/0.604