reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Domů na svátky

Home for the Holidays

Rok:
1995
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
28.11.1996
„Jeden víkend jedné rodiny“

Celkové hodnocení filmu Domů na svátky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.1% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2009
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.1.2006
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2015
ipjp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2008
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2008
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2011
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2004
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2014
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2011
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2014
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
Olina7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2016
Jeannej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2010
solka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40036minih40036Bobby Jones: Odpal génia (2003) 
Stroke of Genius n
minih75348minih75348Ve jménu vlasti (2011) [TV seriál] 
Homeland n
minih13049minih13049Můj přítel Fabián (1953) 
n
minih43087minih43087Volání o pomoc (2007) 
Reign Over Me n
minih141582minih141582Octavia (1984) 
Octavia n
minih34323minih34323Taxi 3 (2003) 
Taxi 3 n
minih47462minih47462Guru lásky (2008) 
The Love Guru n
minih49990minih49990Zorro: Meč a růže (2007) [TV seriál] 
Zorro: La espada y la rosa n
minih63895minih63895Recept na rozloučenou (1989) [TV film] 
Recept na rozloučenou n
minih5993minih5993Délka polibku devadesát (1965) 
Délka polibku devadesát n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.1 %
8   - curil
7   - Lienocka22
8   - vojtam
8   - payo1555
7   - Snura
7   - Charlie35
9   - Saara77
8   - xebece
9   - oulisna
6   - rosta12
6   - POMAJZ
10 - Gremmie
9   - ipjp
8   - Raptor150
8   - Pulletka
8   - Myšák
8   - nienne
10 - deepend
10 - butlerka
7   - Lenickaaa

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141614
Osobností: 606609
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.726/0.692