ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dominick a Eugene

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2009
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2008
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.9.2008
ondrink
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54167minih54167Erekce, Ejakulace, exhibice a další příběhy obyčejného šílenství (1981) 
Storie di ordinaria folia n
minih36281minih36281Loupežnická pohádka (1980) [TV inscenace] 
Loupežnická pohádka n
minih2748minih2748Aladinova lampa (1966) 
Volšebnaja lampa Aladdina n
minih32002minih32002Duna (2000) [TV minisérie] 
Dune n
minih43228minih43228To nejlepší z Monty Pythonů podle Terryho Jonese (2006) [Video] 
M.Python´s Personal Best:Jones n
minih44718minih44718Poslední dny Pompejí (1959) 
Gli Ultimi giorni di Pompei n
minih47387minih47387Zakletý vrch (1999) [TV film] 
Zakletý vrch n
minih49338minih49338Keith (2008) 
n
minih46455minih46455Uherský magnát (1966) 
Egy magyar nábob n
minih129075minih129075Captain America: Občanská válka (2016) 
Captain America: Civil War n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (7)
5   - curil
7   - pataamat
7   - Snura
9   - olgab
7   - peter22
9   - rosta12
8   - ondrink

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

115 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

115 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:25

119 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

54 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166361
Osobností: 661029
Fotografií: 646489
Plakátů: 311160
Obsahů a biografií: 153043

Poslední komentáře

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Já jsem Stěna smrti (1978)

Já jsem Stěna smrti
„Cesty Páně jsou   nevyzpytatelné" praví Písmo   Svaté a že na tom něco bude   se přiklání i mnozí   nevěřící. Osudy jsou   různé a určitě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.276/0.262