ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dominick a Eugene

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2009
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2008
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.9.2008
ondrink
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48021minih48021Komančové (1956) 
Comanche n
minih65513minih65513Řekněte mi, kdo to je (2004) [TV pořad] 
Řekněte mi, kdo to je n
minih35882minih35882Jak Honza Kačenku dostal (1982) [TV inscenace] 
Jak Honza Kačenku dostal n
minih21130minih21130Una lunga fila di croci (1969) 
Una lunga fila di croci n
minih22449minih22449Vesničko má, středisková (1985) 
Vesničko má, středisková n
minih37153minih37153Den poté (2004) 
The Day After Tomorrow n
minih121655minih121655Stejná srdce (2014) [TV film] 
The Normal Heart n
minih7519minih7519Falešná kočička (1937) 
Falešná kočička n
minih137831minih137831Schneider vs. Bax (2015) 
Schneider vs. Bax n
minih31922minih31922Lví král 2: Simbův příběh (1998) [Video] 
The Lion King: Simba's Pride n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (7)
5   - curil
7   - pataamat
7   - Snura
9   - olgab
7   - peter22
9   - rosta12
8   - ondrink

TV Program

ČT1 - Kde bydlely princezny (2010) [...

05:00 - 05:20

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Křesťanský magazín (1993) [TV ...

05:00 - 05:30

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:40 - 06:05

88 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154185
Osobností: 639282
Fotografií: 586779
Plakátů: 278440
Obsahů a biografií: 141239

Poslední komentáře

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Dobytí planety opic (1972)

Ako sa nezvládajú revolúcie

Dobytí planety opic
Film naväzuje na   predchádzajúci Útek z   planéty opíc, iba troška   preskočíme v čase.   Posunieme sa asi o dvadsať   rokov neskôr, Caesar je více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 3 / 10

Válka o planetu opic (2017)

Caesar-opici kral a Mojzis v jednej osobe :) ...

Válka o planetu opic
Zaverecny diel opicej trilogie   neprinasa revoluciu.Svoju   uroven si vsak drzi a ako plus   nastavuje moralne zrkadlo   ludskej spolocnosti   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Kráska a Zvíře (2014)

Souhlas s Clark.bow

Kráska a Zvíře
film od J. Hertze, to je   prostě mistrovství! na to,   jaké měli možnosti a   rozpočet.........! Ten film   má břink, ta mrazivá hrůza   více >

Autor: Mijamoto13

Zabiják & bodyguard (2017)

Zabiják & bodyguard
Ze začátku kurýr, který se   postupně mění v komedii.   Hodně vtipů, někdy až moc   strojených, a HODně   sprostých slov. Skvělý   film, jsem ráda, že jsem ho   viděla.

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.309/0.277