reklama
 
ohodnotit

Domácí vězení

House Arrest

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
109 minut
„O dětech, které zamknou rozhádané rodiče do sklepa a napaří jim domácí vězení, dokud se neusmíří.“

Celkové hodnocení filmu Domácí vězení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.2% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2010
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2010
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2009
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.2.2011
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2011
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
cejkovaela
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2015
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.5.2015
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2013
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.6.2015
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2014
Majda88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.3.2009
Arabella
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2011
papen75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2012
monicka888
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.6.2014
norak123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21106minih21106To je ale bláznivý svět (1963) 
It's a Mad, Mad, Mad, Mad World n
minih8995minih8995Chobotnička (1983) 
Octopussy n
minih28183minih28183Smlouva s ďáblem (2000) 
Bedazzled n
minih39173minih39173Život je zázrak (2004) 
Život je čudo n
minih57948minih57948Hitšaráda (1978) [TV pořad] 
Hitšaráda n
minih43451minih43451Zázračné meče (2001) [TV inscenace] 
n
minih52825minih52825Raněný lučištník (1975) [TV inscenace] 
Raněný lučištník n
minih127560minih127560Black Block (2011) 
Black Block n
minih25004minih25004Žena v červeném (1984) 
The Woman in Red n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.2 %
6   - curil
5   - Prasoid
5   - LenC2
9   - New
6   - Obivan
8   - oulisna
6   - martik006
6   - rosta12
2   - Zaplman
9   - cejkovaela
10 - Gremmie
10 - POČÍTAČ
9   - Stallone56
5   - Pauleto
8   - Abika
6   - Majda88
4   - Kloby
6   - Arabella
7   - papen75
5   - monicka888

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147911
Osobností: 626477
Fotografií: 562084
Plakátů: 266573
Obsahů a biografií: 135767

Poslední komentáře

Gamer (2009)

Gamer
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem Kyra   Sedgwick by už konečně   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 7 / 10

Četnické humoresky (1997) [TV se...

......

Četnické humoresky
..............................   ..............................   ..............................   ..............................   ..........................

Autor: Pavuk88 | Hodnocení: 9 / 10

Liga spravedlnosti (2017)

Konečne

Liga spravedlnosti
Po otrasnom Suicide Squad a po   veľkom sklamaní BvS tu je   film ktorý ich prekonal.   Lenže na môj obľúbený DC   film Dark Knight to nemá.   Veľmi sa mi páčil Flash,   Batman a Cyclops.

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 7 / 10

Batman vs. Superman: Úsvit sprav...

Neberem nikomu jeho názor

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Fakt som sa tešil keď si   pozriem tento film lebo som ho   v kine minul, a potom som sa k   tomu nevedel dokopať aby som   si ho pozrel. Čakal som více >

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 6 / 10

Stůl číslo 19 (2017)

Stůl číslo 19
Nemám rád americké filmy,   které se zabývají   svatebními ceremoniály.   Jejich přehánění s   proslovy, dalekosáhlé   přípravy, družičky, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.264/0.229