reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dom na rázcestí

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
12.2.1960
„Volné spracovanie divadelnej hry toho istého mena od Karla Stanislava.“

Celkové hodnocení filmu Dom na rázcestí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.1.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2009
GedzitkaD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42969minih42969Dannyho parťáci 3 (2007) 
Ocean's Thirteen n
minih6820minih6820Dr. Giggles (1992) 
Dr. Giggles n
minih116657minih116657Ezopovy bajky (1983) 
Manga Isoppu monogatari n
minih39316minih39316Molly Maguires (1970) 
The Molly Maguires n
minih52954minih52954Dračí past (2008) 
Dragon Hunter n
minih23469minih23469Záhadné zmizení (1993) 
The Vanishing n
minih53049minih53049Max a rváči (1971) 
Max et les ferrailleurs n
minih31957minih31957Klikaři (2001) 
Lucky Break n
minih131014minih131014Míň je víc (2015) [TV pořad] 
Míň je víc n
minih5772minih5772Ďáblova dcera (1953) 
La figlia del diavolo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
4   - curil
5   - hvezdyn
9   - dederon
8   - rosta12
7   - scareface6
8   - GedzitkaD
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141621
Osobností: 606626
Fotografií: 526629
Plakátů: 253982
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Dálnice 60 (2002)

Dálnice 60
Úsměvná road movie trochu   připomínající Nezvratné   osudy, jindy zas Gulliverovy   cesty, protože takový   panoptikum lidí a míst aby   více >

Autor: argenson | Hodnocení: 10 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
"Prvorepublikový film táhli   prostě chlapi," řekl Robert   Sedláček pro Český   rozhlas. Tím se mnohé   vysvětluje. Je pravda, že   už před více >

Autor: argenson | Hodnocení: 3 / 10

Rakev ve snu viděti (1968)

Rakev ve snu viděti
"Dovoluji si upozornit, že   jsme hotel kategorie ÍÁ,   přičemž hrobka je vedena   jako depandance." Děj malinko   nepřehledný, neřkuli   více >

Autor: argenson | Hodnocení: 8 / 10

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.829/0.805