reklama
 
ohodnotit

Doktor

The Doctor

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
122 minut

Celkové hodnocení filmu Doktor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
Didinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2008
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013
Nalim2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43527minih43527Trapasy (2007) [TV cyklus] 
Trapasy n
minih49737minih49737Lživý svědek (2008) [TV film] 
False Witness n
minih47365minih47365Opravdový život (2008) 
Sleepwalking n
minih42349minih42349Roztomilý mazlíček (2004) 
Chestnut: Hero of Central Park n
minih22700minih22700Vojna není kojná (1994) 
In the Army Now n
minih70284minih70284Setrvačník (2003) 
Flywheel n
minih45227minih45227Fantomovy dukáty (1976) 
Kísértet Lublón n
minih46149minih46149Ten prokletý obrněný vlak (1977) 
Quel maledetto treno blindato n
minih11454minih11454Lidé v hotelu (1932) 
Grand Hotel n
minih17529minih17529Psi a lidé (1971) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
6   - curil
6   - pataamat
8   - AGAMEMNON
7   - Faye
5   - R.RICKIE
7   - fred.appl
7   - sluníčko
7   - Didinka
10 - fidelio
7   - Nob.r
7   - Kloby
10 - Rico0041
8   - Nalim2

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

82 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Vancouver - ostrov a město

13:45 - 14:10

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:55 - 14:05

57 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:35 - 14:30

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137137

Poslední komentáře

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Inspektor Max (2018) [TV seriál]

Extra hloupost

Inspektor Max
Nedívejte se, nehledejte   souvislosti, neviděl jsem   strašnější slátaninu.   Dlouho jsem nepsal žádný   koment, ale toto mě urazilo a   více >

Autor: thefj | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.268/0.233