reklama
 
ohodnotit

Doktor

The Doctor

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
122 minut

Celkové hodnocení filmu Doktor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
Didinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2008
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013
Nalim2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45507minih45507Poslední žralok (1981) 
L´ultimo squalo n
minih52847minih52847Město v ohrožení (2004) [Video] 
Nature Unleashed: Earthquake n
minih43425minih43425Samotář Jim (2005) 
Lonesome Jim n
minih28169minih28169Olověná vesta (1987) 
Full Metal Jacket n
minih57600minih57600Znamení čtyř (2001) [TV film] 
The Sign of Four n
minih31973minih31973Podezřelá bytná (1962) 
The Notorious Landlady n
minih110886minih110886Léto s vlky (2003) 
Ulvesommer n
minih45037minih45037Animatrix (2003) [Video] 
The Animatrix n
minih27696minih27696Barva odvahy (1999) [TV film] 
The Color of Courage n
minih45869minih45869Ztřeštěná (1938) 
The Mad Miss Manton n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
6   - curil
6   - pataamat
8   - AGAMEMNON
7   - Faye
5   - R.RICKIE
7   - fred.appl
7   - sluníčko
7   - Didinka
10 - fidelio
7   - Nob.r
7   - Kloby
10 - Rico0041
8   - Nalim2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.27/0.234