reklama
 
ohodnotit

Doktor

The Doctor

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
122 minut

Celkové hodnocení filmu Doktor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
Didinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2008
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013
Nalim2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76729minih76729Sbohem Taipei (2010) 
Yi ye Taibei n
minih74630minih74630Omicidio a luci blu (1991) 
Omicidio a luci blu n
minih80242minih80242Vražedná přitažlivost (1997) 
The Ex n
minih112998minih112998Prodloužený víkend (2013) 
Labor Day n
minih83465minih83465Nový rok (1989) 
New Year's Day n
minih19253minih19253Smrtonosná zbraň 2 (1989) 
Lethal Weapon 2 n
minih153937minih153937Vidím jenom tebe (2017) 
All I See Is You n
minih60284minih60284Hugo a Bobo (1975) 
Hugo a Bobo n
minih62346minih62346Gigantický (2008) 
Gigantic n
minih84188minih84188Velká krize (2011) [TV film] 
Too Big To Fail n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 % (13)
6   - curil
6   - pataamat
8   - AGAMEMNON
7   - Faye
5   - R.RICKIE
7   - fred.appl
7   - sluníčko
7   - Didinka
10 - fidelio
7   - Nob.r
7   - Kloby
10 - Rico0041
8   - Nalim2

TV Program

ČT1 - Dirigent

10:30 - 10:55

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Belgie

10:00 - 11:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

40 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

5 minut již uběhlo
105 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151240
Osobností: 635286
Fotografií: 575812
Plakátů: 273902
Obsahů a biografií: 139055

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.296/0.246