reklama
 
ohodnotit

Doktor

The Doctor

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
122 minut

Celkové hodnocení filmu Doktor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
Didinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2008
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013
Nalim2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25604minih25604Mutant 2 (1998) 
Species II n
minih23598minih23598Zapomeň na Paříž (1995) 
Forget Paris n
minih128778minih128778Ukolébavka (2014) 
Lullaby n
minih67898minih67898Zkažená úča (2011) 
Bad Teacher n
minih16916minih16916Predátor 2 (1990) 
Predator 2 n
minih56176minih56176Všechnopárty (2006) [TV pořad] 
Všechnopárty n
minih47475minih47475Cesta na Měsíc 3D (2007) 
Fly Me to the Moon n
minih49764minih49764Parodie komedie (2003) [TV seriál] 
Comedy Inc. n
minih146793minih146793Komici s.r.o. The Tour (2016) 
Komici s.r.o. The Tour n
minih118241minih118241Zlato Apačů (1954) 
Garden of Evil n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
6   - curil
6   - pataamat
8   - AGAMEMNON
7   - Faye
5   - R.RICKIE
7   - fred.appl
7   - sluníčko
7   - Didinka
10 - fidelio
7   - Nob.r
7   - Kloby
10 - Rico0041
8   - Nalim2

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

05:10 - 06:00

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon (2004) [TV cyklus]

05:05 - 05:30

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:50

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Příště budeme chytřejší, staro...

03:45 - 06:20

101 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.486/0.451