reklama
 
ohodnotit

Doktor Popaul

Docteur Popaul

Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Doktor Popaul

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.4.2011
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2010
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2010
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2010
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih137291minih137291Klub tuláků (2015) 
Klub włóczykijów n
minih43918minih43918Nový rok (2001) 
New Year's Day n
minih11792minih11792Magnum (1980) [TV seriál] 
Magnum, P.I. n
minih20692minih20692Jsem na řadě (1980) 
It's My Turn n
minih113243minih113243Jewel (2001) [TV film] 
Jewel n
minih2999minih2999Anděl na zemi (1959) 
Ein Engel auf Erden n
minih34958minih34958Ruka (1965) 
Ruka n
minih19593minih19593Stará láska nerezaví (1997) 
That Old Feeling n
minih36920minih36920Smrtící andílci (2002) 
Chik yeung tin si; Closer n
minih112115minih112115Tom na farmě (2013) 
Tom à la ferme n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (12)
7   - curil
8   - clara.bow
7   - pataamat
7   - Kuvik
8   - FrankieOnd
8   - melakara
7   - Nasudr
9   - phorsky1
8   - Johnny1
9   - Ivo.H.
10 - Jekky
5   - etos

TV Program

ČT1 - Dirigent

10:30 - 10:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Belgie

10:00 - 11:00

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

42 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

7 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151240
Osobností: 635286
Fotografií: 575812
Plakátů: 273902
Obsahů a biografií: 139055

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.331/0.28