reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Doktor Detroit

Doctor Detroit

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Doktor Detroit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2010
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih144112minih144112Das Frauenhaus (1977) 
Das Frauenhaus n
minih74015minih74015Po osmnácti letech (2010) 
18 anni dopo n
minih73251minih73251The Daisy Chain (2008) 
The Daisy Chain n
minih57043minih57043Kdo chce kam... (1981) [TV inscenace] 
Kdo chce kam... n
minih6068minih6068Dentista (1996) 
The Dentist n
minih25025minih25025B. Monkey (1998) 
B. Monkey n
minih60474minih60474Nikdy jsem nezpíval svému otci (1970) 
I Never Sang for My Father n
minih24764minih24764Třináctá komnata (1968) 
n
minih3631minih3631Barový povaleč (1987) 
Barfly n
minih24762minih24762Třiatřicet stříbrných křepelek (1964) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
6   - curil
8   - Edward52
4   - R.RICKIE
5   - oulisna
6   - rosta12
1   - fidelio

TV Program

ČT1 - Kde bydlely princezny (2010) [...

05:10 - 05:30

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Do neznáma (2005) [TV seriál]

05:10 - 05:30

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:35 - 05:35

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

03:05 - 06:45

127 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141582
Osobností: 606470
Fotografií: 526522
Plakátů: 253963
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.614/0.59