reklama
 
ohodnotit

Dokonalá

Perfect You

Rok:
2002
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Dokonalá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2009
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2007
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2009
pavolhabera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2008
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.11.2007
janaetz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.4.2007
Irmscher
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14415minih14415Noční hlídka (1995) 
Night Watch n
minih88015minih88015Poslední minuty na Zemi (2011) [TV film] 
Earth's Final Hours n
minih10276minih10276Kletba růžového pantera (1983) 
Curse of the Pink Panther n
minih4204minih4204Bláhové děvče (1938) 
n
minih58397minih58397Poldové (2010) 
Cop Out n
minih12027minih12027Marie a Bruce (2004) 
Marie and Bruce n
minih51137minih51137Letadélko Jimbo (1986) [TV seriál] 
Jimbo and the Jet-Set n
minih36183minih36183Dumky (1990) [TV film] 
n
minih74523minih74523Nechápu, jak to dokáže (2011) 
I Don't Know How She Does It n
minih35530minih35530Recept na lásku (2001) 
Bella Martha n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.2 %
7   - satyr
9   - oulisna
5   - vampyer
6   - Rendys
5   - renod
6   - pavolhaber
6   - kamil.ice
6   - Pauleto
8   - Sandruska
7   - Sheriff.Ja
2   - sarka76
6   - janaetz
4   - Irmscher

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Afriky: Od oceánu k moř...

17:35 - 17:55

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

2 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262214
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.375/0.336