ohodnotit

Doc

Další název:
'Doc'; Doc Holliday
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Doc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2011
T2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.7.2018
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2009
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2011
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78441minih78441Hledá se rys (2008) 
El lince perdido n
minih154457minih154457Lichotky (1985) 
Smooth Talk n
minih31120minih31120Pan Báječný (1992) 
Mr. Wonderful n
minih36278minih36278Zmizení herce Bendy (1979) [TV inscenace] 
Zmizení herce Bendy n
minih24588minih24588Choď a nelúč sa (1979) 
Choď a nelúč sa n
minih75477minih75477Duchové to dokáží (1989) 
Ghosts Can't Do It n
minih6050minih6050Den, kdy se zastavila Země (1951) 
The Day the Earth Stood Still n
minih119526minih119526Lepší teď než nikdy (2013) [2k digital] 
And So It Goes n
minih79166minih79166Da Vinciho poklad (2006) 
The Da Vinci Treasure n
minih27386minih27386Lekce (1996) [TV film] 
Mistrial n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 % (10)
9   - curil
9   - pataamat
8   - Bara.40
6   - RM
2   - T2
7   - fred.appl
9   - oulisna
6   - K882
8   - rosta12
8   - Miloš11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307418
Obsahů a biografií: 151489

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.468/0.453