reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dobrý den, město

Žánr:
Rok:
1976
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1976

Celkové hodnocení filmu Dobrý den, město

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.2.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.9.2013
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2014
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.6.2016
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2008
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2014
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2014
pikolik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47461minih47461Máj (2008) 
n
minih34433minih34433Příběhy Odysseovy (1974) 
n
minih20823minih20823Testament dr. Mabuseho (1962) 
Das Testament des Dr. Mabuse n
minih10410minih10410Kolik slov stačí lásce (1961) 
n
minih24759minih24759Tři od moře (1979) 
Trimata ot moreto n
minih11194minih11194Lassie se vrací (1943) 
Lassie Come Home n
minih94765minih94765Sinister (2012) 
Sinister n
minih67783minih67783Harry a Walter jedou do New Yorku (1976) 
Harry and Walter Go to New York n
minih2746minih2746Aladin a král zlodějů (1996) [Video] 
Alladin and the King of Thieves n
minih25832minih25832Atentát na cara (1991) 
Careubijca n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49 %
2   - curil
1   - Pitryx
8   - martin.stu
1   - ponorka.ba
6   - jager
7   - rosta12
8   - vo.truhlas
5   - Xell
4   - Premek14
7   - pikolik77

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

38 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

43 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602791
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.636/0.608