reklama
 
ohodnotit

Dobrodružství tučňáků

Chiisana penguin lolo no buken

Další název:
Scamper the Penguin
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
75 minut
„Tatínek tučňák připravil hnízdo, tučňáčí maminka snesla vejce. Objevovat svět už je úkol malého rošťáka jménem Lolo.“

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství tučňáků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2008
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2018
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114696minih114696Láska navzdory osudu (1995) [TV film] 
Dazzle n
minih14928minih14928Old Shatterhand (1964) 
Old Shatterhand n
minih121352minih121352Utiš vodu (2014) 
Futatsume no mado n
minih24388minih24388Žít a zemřít v L.A. (1985) 
To Live and Die in L.A. n
minih7830minih7830Gangster (1996) 
Hoodlum n
minih76038minih76038LelleBelle (2010) [TV film] 
LelleBelle n
minih42138minih42138Černá ovce (2004) 
Saved! n
minih156002minih156002Osudová chvíle (2013) [TV film] 
Twist of Faith n
minih14878minih14878Ohrožení Britannicu (1974) 
Juggernaut n
minih14483minih14483Norimberský proces (1961) 
Judgment at Nuremberg n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 % (7)
4   - curil
4   - pataamat
6   - Frolíček
9   - rimeon
6   - rosta12
6   - Manučao
6   - asdf23

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:25 - 01:50

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes (1999) [TV cyklus]

01:20 - 01:45

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:20 - 02:00

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:55

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.3/0.265